2777
2789

هیچ کس بعد رفتن پسر مردم نمرده

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو این حالم 

گذر زمان بهترم کرد 

نمیگم خوب شدم ولی بهتر دارم میشم 

شاید این زخم بمونه 

ولی 

به این فک کن ادم عاشق هیچ وقت راضی به درد معشوق نیست 

حالا ک ما درد کشیدیم پس اون لایق عشق ما نیست 

و بهش کمتر فک میکنم 

و دارم رو خودم تمرکز میکنم 

ک موفق بشم 

ک حسرت بخوره کیو از دیت داد...

امیدوارم بتونم و بتونی 

درست میشه عزیرم

راستشو بخوای من یه پسر بیست سالم‌ دست خودمه عاشق کی بشم عاشق کی نشم 🙄

عجیبه واسم کلا احساساتم تحت کنترل خودمه 🙄

یعنی عجیبه با قدرت خودم تونستم حسمو به یه نفر از بین ببرم

الان گرینه های روی میزمو دارم میسنجم ببینم کدومشون بهتره 🙄

سلام عزیزم خوبی ؟ 

پارسال زمستون یکی از سخت ترین شکست های عشقیم رو خوردم. توی کل زندگیم انقد سخت عاشق نشده بودم و انقد سخت هم ترک نشده بودم. 

تموم کاسه کوزه ها سر من شکست.... همه چی تقصیر من شد. من آدم حسوده بودم من آدم زشته بودم من آدم کمه بودم. هیچ کس به من حق رو نمی‌داد و ازم انتظار داشت منطقی باشم و ناراحت نباشم و وقتی صحبت به اون می‌رسید میگفتن یه اشتباهیه کرده و باید یاد بگیره دیگه این کار رو نکنه انگار مثلا من موش آزمایشگاهیش بودم :) 

به هر حال من حدودا دو الی سه ماه توی یک دفتر هر روز نوشتم هر چقدر دلم خواست گریه کردم و هر چی دوست داشتم نوشتم انقد نوشتم و نوشتم و نوشتم که خالی شدم ... هر چقدر دوست داشتم گریه کردم توی بالش ها جیغ زدم. 

همیشه هم منتظر برگشت و معذرت خواهی بودم اما می‌دونی یه جا گفتم اون معذرت خواهی که اون قراره بکنه هیچیو عوض نمیکنه پس خودم از خودم معذرت خواهی کردم و اونو واسه همیشه از زندگیم پاک کردم انرژیمو ازش گرفتم و گذاشتم واسه خودم. 

یه چیز جالب و شگفت انگیز در مورد زندگی اینه که فکر می‌کنی هیچ وقت خوب نمیشی ولی همیشه خوب میشی حتی بهتر :)

من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞
راستشو بخوای من یه پسر بیست سالم‌ دست خودمه عاشق کی بشم عاشق کی نشم 🙄عجیبه واسم کلا احساساتم تحت کن ...

اگه واقعا راست میگی و این کار رو بلدی 

من ۲۱ سالمه و واقعااا دوست دارم این مهارت رو داشته باشم خوشحال میشم چند تا راهکار بهم بدی و یا توصیه هاتو بهم بدی 

من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞

من دوسال طول کشید فقط تکلیفم پیش دل و وجدانم راحت شد حتی بهشم گفتم من صدمو گذاشتم جنگیدم تلاش کردم اما یه قدم ورنداشتی از یه جا به بعد دیه خواستم مستقل باشم تنها حتی کلی برنامه چیدم خواستم هرروز بیشتر موفقیتمو ببینه که خداروشکر دید وقتی بیو حلقه گذاشتم سریع دویید اومد پیوی حلقه چیه شوهر کردی با تمام وجودم گفتم اره همسرمم خیلی دوس دارم و ازت میخام دیه ن بهم فکر کنی نه دنبالم بیای واسه همیشه فراموشم کنی خدانگهدار زدم بلاکشم کردم