2777
2789
عنوان

از بی بی چک مدیکورمتنفرم

226 بازدید | 26 پست

سلام خانوما سه ماهه اقدام کردم دوماهه هرچی بی بی چک مدیکور میزارم چ نواری چ قطره ای همسون دوتاخط میندازن این ماهم ک خیلییی علایم داشتم بی بی چکامم همش مثبت شد خیلی امیدواربودم دلی دقیقا روزموعدم پریود شدم دوروزافسردگی گرفتم بخدا.بیچاره شوهرمم بامن افسرده شد خلاصه ک اگه مجبورنبودین هیچوقت بی بی چک مدیکورنزارید ک ازش متنفرمممم شرکت سازندش خیلییی بده😢

کاملترین و ارزون ترین پاورپوینتارو از فروشگاه زیر دانلود کنیدhttp://fan.sellfile.ir حتما یه سربزنید و قیمتارو مقایسه کنید❤پاورپوینتای درخواستی فقط و فقط دوتومن طراحی میشه مهم نیس صفحش چقد باشه.همه ی پاورپوینتا دارای تصاویر ودرصورت نیاز رسانه های دیگر هستن.واقعا برای طراحیشون وقت گذاشته شده وازبهترین مطالب استفاده شده.طراحی ظاهریشم خیلی عالیه مطمئنم مورد پسند دانشجوهای عزیزمون هست❤💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی عزیزم خب میرفتی سونو شاید واقعا باردار باشی اخه من شنیدم بعضیا با اینکه باردارن خونریزی هم دارن

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
من يه روز عقب زدم مثبت شد شما كيست داري كه مثبت ميشه همش ؟؟؟

ن باباعه کیست ندارم اخه چون اضافه وزن دارم گفتم شاید تنبلی داشته باشم ولی پریودامم دقیقا توروزوساعت مشخصی اتفاق میفته از ی دکتره پرسیدم گف فک نکنم داشته باشی گفتم بعضیا میگن بدون تخمک گذاری هم میشه پریود شد گف اره ولی اونجوری نامنظمه ک واسه تو منظمه پریودات

البته سنمم 20همه میگن زوده ولی خوچیکارکنم عاشق بچه ام

کاملترین و ارزون ترین پاورپوینتارو از فروشگاه زیر دانلود کنیدhttp://fan.sellfile.ir حتما یه سربزنید و قیمتارو مقایسه کنید❤پاورپوینتای درخواستی فقط و فقط دوتومن طراحی میشه مهم نیس صفحش چقد باشه.همه ی پاورپوینتا دارای تصاویر ودرصورت نیاز رسانه های دیگر هستن.واقعا برای طراحیشون وقت گذاشته شده وازبهترین مطالب استفاده شده.طراحی ظاهریشم خیلی عالیه مطمئنم مورد پسند دانشجوهای عزیزمون هست❤💜

واسه منم 4 سال پیش هاله انداخت ولی پریود شدم.

چرا اینجوری میشه؟

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.
اخی عزیزم خب میرفتی سونو شاید واقعا باردار باشی اخه من شنیدم بعضیا با اینکه باردارن خونریزی هم دارن

اتفاقا میخاستم برم ینی ازحرصم هی میگقتم ب خددم زهرا آروم باش این لکه لانه گزینیه ولی دیدم مثه پریوده خیلییی ناراحت شدم اونقد گریه کردم کم مونده بود کوربشم البته میدونم زود ناامیدشدم ولی خو عشق ب بچه اینجوریم کرده دقیقاهم روزشهادت حضرت فاطمه زهرا بود ب ایشون متوسل شدم گفتم هرکی نی نی میخاد ازخدا بخا ی سالم و صالحشو بهش بده ب منم همینطور