2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی ب وجود اون پسره و فرهنگ خانوادش داره 

مثلا ما با این موضوع اوکیم 

ولی یه خانواده دیگه بد میدونن

کاربری قطع دسترسی شد ~ درست یادمه یک شب بود ؛ یه چشم اشک یه چشم خون ، دم رَفتنت نفسم رفت ... همه حرفام به دلم موند ...                        

بستگی ب وجود اون پسره و فرهنگ خانوادش داره مثلا ما با این موضوع اوکیم ولی یه خانواده دیگه بد میدونن

نه بحث خوب و بد نی بحث اون پسره که میگیره یا نه اگه بگیره ک خوبه

نه بحث خوب و بد نی بحث اون پسره که میگیره یا نه اگه بگیره ک خوبه

خب منم همینو میگم 

بستگی داره پسره خودش براش این مسائل تابو نباشه 

مثلا پسره با یه شهر بوده 

بعد میگه نباید دوست دخترت بگیری زن من نباید ایجور باشه 

ی پسرم هست با اولین دوست دخترش ازدواج میکنه دیگه چون براش چیزای دیگه مهمه

کاربری قطع دسترسی شد ~ درست یادمه یک شب بود ؛ یه چشم اشک یه چشم خون ، دم رَفتنت نفسم رفت ... همه حرفام به دلم موند ...                        

الانیا که دیگه خیلی کم قصدشون ازدواج هست

از چه نظر من دوست خودم با دوس پسرش ۷ ساله دوسته قصدشونم ازدواجه ولی شرایط اوکی نمیشه واقعا هم خیلی زیاد با دختره میره بیرون و هیج کاری هم نداره باهاش پسر باشخصیتیه

بستگی به خود شخص داره و هدفی که از شروع رابطه داره 

و لطفاً همون اول کار ازش بپرسید هدف از شروع رابطه چیه و ازش زمان مد نظرش بپرسید .

من مثلا رابطه ام وقتی شروع شد که پدرم و پدرش در جریان بودن و با هدف ازدواج پیش رفتیم و سعی داشتیم هم بهمون خوش بگذره هم به اون شناخت نسبی برسم ...