2777
2789

من میوه یا هندونه یا عدسی یا ماهی ..اینا میخورم حالم بشدت بد میشه و دچار حمله عصبی میشم یا پنیک یا تپش قلب شدید و حال تهوع..نمبدونم این مواقع چی بخورم چ دم نوش گرمی بخورم  ۱۲هفته هستم ی چیزی ک ضرر نداشته باشه بهم معرفی کنید

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از بهداشت بپرس عزیزم اینجا هر چیزیو د ست نمیگن لطفا تو بارداری  هر چیزیو امتحان نکنین 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم                                                                                                                 اللهم عجل لولیک الفرج                                                                                                                       محمد جواد😇علی اصغر

چای نبات ضرر نداره؟

نه ولی زیاده روی نکنی 

بخاطر قندش 

خیلی کم هم زنجبیل هم نبات

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

از بهداشت بپرس عزیزم اینجا هر چیزیو د ست نمیگن لطفا تو بارداری هر چیزیو امتحان نکنین

بهداشت ما صفرن صفر..اصلا فعالبتی یا هنری یا تخصصی ندارن ی کلیتیک زدن هیچکس توش نیس

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

نه ولی زیاده روی نکنی بخاطر قندش خیلی کم هم زنجبیل هم نبات

حالا عصر میخورم.نمیدونم این حالم از سردی بود یا چیز دیگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

چای نبات ضرر نداره؟

فقط سردی میخوری اینجوری میشی؟ بازم با دکتر مشورت کن 

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

بهداشت ما صفرن صفر..اصلا فعالبتی یا هنری یا تخصصی ندارن ی کلیتیک زدن هیچکس توش نیس

از مام همینجوریه خب پس از دکترت بپرس 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم                                                                                                                 اللهم عجل لولیک الفرج                                                                                                                       محمد جواد😇علی اصغر