2777
2789
عنوان

پشت کنکور بمونم❓️

156 بازدید | 19 پست

خب... به نظرتون زشته من ۲۰ سالگی برم دانشگاه؟

امسال پشت بودم و اون نتیجه‌ای که میخواستم رو نیوردم و... یکجورایی به سرم زده دوباره پشت بمونم اما خانواده اجازه نمیدن. نه به خاطر خودم... بلکه به خاطر خودشون. میگن دیگه نمیتونیم از مسافرت و مهمونی به خاطر درس خوندن تو بزنیم.

نمیدونم چیکار بکنم...

و به علاوهٔ اون که از حرف‌های فامیل هم میترسم. مامانم آدمیه که هم خودش خیلی سرکوفت زنه هم تحت تاثیر حرف‌های بقیه قرار میگیره. مثلا بهش دروغ هم بگن ولی راجع به درس باشه باور میکنه و حرف من که دخترشم رو یک اپسیلون قبول نمیکنه.

میدونم گفتم که تاپیک درسی نزنیم و اینا... ولی میخوام نظر افرادی که بزرگتر از خودم هستن رو ببینم

ویران‌گر اعظم هستم!

چی آوردی؟؟ 

من واقعا نمیتونم پشت کنکور بمونم به خاطر شرایط خونه 

پرستاری هم بیارم میرم

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی آوردی؟؟ من واقعا نمیتونم پشت کنکور بمونم به خاطر شرایط خونه پرستاری هم بیارم میرم

من والا نهایی داغون شده

پرستاری میارم ولی خب... اگه برم تا آخر عمر از سمت مامانم سر کوفت میخورم

ویران‌گر اعظم هستم!

خب ببین امسال وقتت صرف چی شد چرا نتیجه نگرفتی مشکلاتت چیا بود اگه اون مشکلاتو برطرف میکنی بمون اگه وضع دوباره همونه نه 

البته بستگی داره مثلا امسال ترازت چقد شد نسبت به پارسال بهتر شد؟

من والا نهایی داغون شدهپرستاری میارم ولی خب... اگه برم تا آخر عمر از سمت مامانم سر کوفت میخورم

به اینا فکر نکن 

ببین دلت چی میگه ببین اون چی میخواد

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

خب ببین امسال وقتت صرف چی شد چرا نتیجه نگرفتی مشکلاتت چیا بود اگه اون مشکلاتو برطرف میکنی بمون اگه و ...

بله بهتر شد ولی نه اونقدر که تلاش کرده بودم براش...

ویران‌گر اعظم هستم!

به اینا فکر نکن ببین دلت چی میگه ببین اون چی میخواد

من دلم الآن دو دل شده... خودشم نمیدونه چی میخواد

از یک طرف خسته شدم و نمیخوام پشت بمونم

از یک طرف دیگه میدونم اگه چرت و پرت برم حسرتش رو چند سال دیگه میخورم

از اون طرف باز علاقهٔ آنچنانی به رشتهٔ تاپ ندارم اما درآمد توی اون‌هاست و ضمانت مالی و آیندهٔ خوبی داره

خودمم نمیدونم چی میخوام

ویران‌گر اعظم هستم!

هدفتون چیه

هدفم رشتهٔ تاپ بود... نه به خاطر علاقه‌ام بلکه به خاطر آیندهٔ مالی و ضمانتی که داشت

ولی الآن که فکر میکنم میبینم ارزشش رو داره؟ برای چیزی بجنگم که دوستش ندارم؟

ویران‌گر اعظم هستم!

هدفم رشتهٔ تاپ بود... نه به خاطر علاقه‌ام بلکه به خاطر آیندهٔ مالی و ضمانتی که داشتولی الآن که فکر م ...

از جو کنکور دور شی بنظرم اونقدر فکر میکنی ارزش ندارن 

شما گواهی دیپلم گرفتین معدل رو نوشته شده بود ؟