2777
2789
عنوان

خدا شوهر عوضیمو بکشه

415 بازدید | 26 پست

هر سری میریم خونه مامانم میاییم دعوا راه میندازه الکی بهونه میاره واسه دعواش الان دیشب شام اونجا بودیم بیچاره مامانم همش محبت میکنه بهش ولی نمیدونه این مریضه اصلا نونو نمک نمیفهمه مادرش چند سال قبل مرده باباشم محتاج به ما و اونیکی برادرش خانوادشم درست و حسابی نیس یه عقده ای روانی شده سر میز ناهار به بهونه سالاد درست نکردن کلی دعوا و فحش و تهدید زد بشقاب و با غذاش شکست ریخت ت سفره وافعا دیگه خسته شدم ازش هر سریم دعوا میکنیم خانوادمو میکشه وسط فحش میده فقط میتونم بگم مریض روانیه خدا بکشتش یا هم با زجر بمیره خیلی اذیتم کرده به خانوادمم قبلا میگفتم ولی نمیگم ناراحت نشن نمیدونن این عوضی محبت نمیفهمه

از بیرون رسید دید ناهار گذاشتم سر سفره با ترشی مخلفات و لیموناد میگه سالاد نیس چرا الکی بهونه گرف دعوا راه انداخت تا الان انقد ظرف و وسایل شکسته ت دعواها خواهرشم فک میکنه زندگیم گل و بلبله میگه قدرشو بدون 

نمیدونه یه آشغال تحویلم دادن سر دعواهم میگه همینه ک هست نمیخای تمومش کن یا میگه چرا بیشتر تحقیق نکردین دنبال پول بودین خیلی کثافته من بابام خداروشکر داره ولی بابای این خودشه و شناسنامش واقعا دیگ اعصابم نمیکشخ 24سالمه ولی خیلی مضطربم 

چه مرگشه

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😔😔گرفتار شدم نمیدونم چیکار کنم تا الان به خاطر دوست اشنا فامیل سوختم ساختم ولی این مرد ارزششو ندار ...

چرا جدا نمیشی

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          

😐 شوهرت چشه؟ 

با محبت درست نمیشه؟ 

مثلا بگی ناهار فلان چی درست کردم دوس داری بغلش چی بخوری 

اگه وحشیه بخاطر استرس و کارشه شاید 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
😐 شوهرت چشه؟ با محبت درست نمیشه؟ مثلا بگی ناهار فلان چی درست کردم دوس داری بغلش چی بخوری اگه وحشیه ...

کارش سخت نیس ولی به شدت پولکیه فقط میخاد خانوادم خرجم کنن این با خیال راحت پول جمع کنه

کارش سخت نیس ولی به شدت پولکیه فقط میخاد خانوادم خرجم کنن این با خیال راحت پول جمع کنه

ازش پول بگیر با دعوا. هی خواهر تو تنهانیستی مال ماهم یجور دیگه عذابمون میده .خدا جواب این مردا رو بده

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

تعادل روانی نداره بدترین دعوا رو میکنه یه ساعت بعدش انگار ن انگار ک دعوا کرده حرف میزنه یا زبون میری ...

ااین شوهر منه، تا چن وقت پیش فک میکردم مرد خوبیه، ولی الان ارزوی مرگشو دارم رفتار بعضی از مردارو میبینم