2777
2789
عنوان

خدا شوهر عوضیمو بکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 26 پست

عزیزم انشالله که بتونی طلاقتو بگیری حیف جوونیته

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ااین شوهر منه، تا چن وقت پیش فک میکردم مرد خوبیه، ولی الان ارزوی مرگشو دارم رفتار بعضی از مردارو میب ...

من درست فردای روز عقد شناختمش ولی دیگ دیر بود خدا مرد بد رو نابود کنه 

عزیزم انشالله که بتونی طلاقتو بگیری حیف جوونیته

بخدا من خیلیا از قیافم اندانن تعریف میکنن ولی این هیچوقت منو نمیبینه هیکل خودشم داغونه یبار ازم تعریف نمیکنه بدتر همش ایراد میگیره سر هیج و پوچ دعوا میکنه خدا لعنتش کنه

شوهر من در ظاهر مهربون خوش اخلاقه، ولی نگم وقتی عصبانی میشع

با زنای فامیلشون کرم صحبت میکنه بچه هاشونو لوس میکنه همشونم فک میکنن خیلی خوبه اولای زندگی بهش گفتم ک من اذیت میشم با این رفتارات ولی چنان داد و بیدادی کرد رفته رفته دیک واسم اهمیتش رفت الان بمیره هم واسم مهم نیس قبل ازدواج یه محبت کلامی میمرد ک من میگفتم این واقعا عاشقمه ولی همش الکی بوده

چقدر بده که گیر ادمایی افتادیم که آرزوی مرگشونو داریمما خانما خیلی توو جامعه مون مظلومیم....

اره خیلی مظلومیم چون با مرد بدی افتادیم دلیلش اینه الان برادر من پدرم اصلا اینجوری نیستن ولی من گیر بد مردی افتادم 

اره خیلی مظلومیم چون با مرد بدی افتادیم دلیلش اینه الان برادر من پدرم اصلا اینجوری نیستن ولی من گیر ...

منم برعکس پدر و برادر بزرگم خونمونو توو شیشه کردن و مجردم

واقعن سخته زندگی با ادمای روانی

بخدا من خیلیا از قیافم اندانن تعریف میکنن ولی این هیچوقت منو نمیبینه هیکل خودشم داغونه یبار ازم تعری ...

خدا لعنتش کنه واسه اینجور ادما فقط حیف میشی

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤