2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها 14 درصد از افرادی که دوباره کنکور میدن از سال بعدشون بهتر میشن ترازت ذخیره میشه اگر سال دیگه شر ...

گفتن برای ۴۰۵ تراز سیو نمیشه

فقط 36 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللهم عجل لولیک الفرج✨ (تیکر کنکورمه)

تنها 14 درصد از افرادی که دوباره کنکور میدن از سال بعدشون بهتر میشن ترازت ذخیره میشه اگر سال دیگه شر ...

فقط تراز نهایی اینطوری میشه 

ترلز کنکور ثابت می مونه 

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
خواهر منم بد داد هنوز از دستش عصبانی هستم ترمیم اولی هستم دو درسش نمره اش از پارسال پایین تر شده معد ...

منم ترمیم اولی بودم ۵ تا پایین تر از پارسال گرفتم 

معدل نمره های بهتر هر دو سالم میشه ۱۹.۳۵ 

کنکورم ۸۵۰۰ تقریبا 

دیگه کم آوردم 😭😭😭🤔😭

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
منم ترمیم اولی بودم ۵ تا پایین تر از پارسال گرفتم معدل نمره های بهتر هر دو سالم میشه ۱۹.۳۵ کنکورم ۸۵ ...

شما نهایی خیلی خوب دادی 

حداقل تراز ۹۴۰۰ میده 

احتمال قبولی بیشتری دارید نسبت به خواهر من 

شما نهایی خیلی خوب دادی حداقل تراز ۹۴۰۰ میده احتمال قبولی بیشتری دارید نسبت به خواهر من

اخه ۵ تا از نمرات بالام مال پارساله مثل ۲۰ دینی و عربی امیدوارم ضریب کاهشی کار دستم نده

کنکور رو هم عملا خراب کردم

به تعهدی هم راضیم 

اخه ۵ تا از نمرات بالام مال پارساله مثل ۲۰ دینی و عربی امیدوارم ضریب کاهشی کار دستم ندهکنکور رو هم ع ...

تراز نمرات سال پیش کاهش پیدا نمیکنه ولی 

من موندم کی این حرف رو انداخته بین بچه ها دروغه گلم من از صدتا آدم معتبر پرسیدم به سنجش ایمیل زدم 

تراز تک درس ثابت هست 

تراز نمرات سال پیش کاهش پیدا نمیکنه ولی من موندم کی این حرف رو انداخته بین بچه ها دروغه گلم من از صد ...

جدی ؟ 

خدا از دهنت بشنوه عزیزم واقعا استرس داشتم

اتفاقا بهمنی گفت تازه پارسال ماله ۴۰۲ ای ها ۱۰۰ واحد افزایش هم پیدا کرده

خدا خیرت بده 🙏

جدی ؟ خدا از دهنت بشنوه عزیزم واقعا استرس داشتماتفاقا بهمنی گفت تازه پارسال ماله ۴۰۲ ای ها ۱۰۰ واحد ...

آره عزیزم من امسال جونم در اومد با این کنکور 

آموزش و پرورش گفت نمره ای لحاظ میشه که تراز بالاتری بده

سنجش هم گفت تراز تک درس تغییری نمیکنه 

بهمنی واقعا مشاور شریف و صادقی هست من به تنها کسی که چشم بسته اعتماد دارم بهمنیه 

قربونت گلم تلاش‌ کن این دو هفته رو حسابی انشالله موفق بشی 

آره عزیزم من امسال جونم در اومد با این کنکور آموزش و پرورش گفت نمره ای لحاظ میشه که تراز بالاتری بده ...

اره واقعا منم از لحظه ای که شنیدم تراز در یک عدد کمتر از ۱ ضرب میشه که کاهش پیدا کنه نابود شدمممم

انشاءالله خواهر شما هم امسال به هر چی که میخواد برسه و موفق باشه