2777
2789

با سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما کارجویان محترم

کار ما بسته بندی اسمارتیز هست که کارمزد هر کیلو بسته بندی 70,000 هزار تومان میباشد

اسمارتیز ها بصورت کیلویی برای شما ارسال میشود که داخل هر بسته250 گرم ریخته و پلمپ میکنید

به سفارش شما کارجویان عزیز هر هفته پیک شرکت برای تحویل و تسویه درب منزل اجناس رو تحویل میدهد

❗اجناس طی24الی48ساعت تحویل داده میشود

اجناس ارسالی به درخواست شما ازپنج تا پنجاه کیلو گرم ارسال میشود

کار بسته بندی ما بسیار ساده است و نسب به درامد بالایی که داره معقول به صرفه هست

✔ارسال به تمام مناطق ایران(حتی بخش های روستایی)انجام میشود

هزینه ثبت نام سالیانه در شرکت مبلغ 419,000,(چهارصد و نوزده هزارتومان) هزار تومان میباشد که پس از واریز هزینه فرم استخدام رو پر میکنید که داخل سایت شرکت ثبت بشه

✅این هزینه با اولین حقوق عودت داده میشه

برای اطمینان خاطر میتوانید از طریق سایت فتا با وارد کردن کد اقتصادی وضعیت پروانه کسب شرکت را استعلام بگیرید

⭕این مبلغ یک جور وجه ضمانت بابت این است که درخواست های کار و اطلاعات داده شده از سوی کارجویان تایید شود

ترازو و وسایل کامل از سوی شرکت ارسال میشود و هنگام تحویل اجناس میتوانید انهارا از پیک شرکت دریافت کنید

درصورت تمایل به همکاری با ما درخواست شماره کارت و پس از واریز درخواست فرم استخدام کنید

فک میکنم کلاه برداریه

اگه واقعا شرکت اسمارتیز باشه این کار کلا غیر بهداشتیه باید همونجا به محض تولید بسته بندی بشه وگرنه بهداشت پلمپشون میکنه

من بودم اعتماد نمیکردم

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.