2777
2789
عنوان

به هر دعا و نمازی که میگن اعتماد نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 30 پست
ب نظرم چیز هایی ک براش نماز و دعا نیست همینجوری دعا کنید چ میشه؟ یا دورکعت نماز بخونید حتما نباید ت ...

آره خوب نماز ساده خیلیم خوبه

من گاهی که اضطراریه و زمان ندارم نماز استغاثه به هرکدوم از ائمه خواستم میخونم دو رکعت ساده

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نماز استغاثه به حضرت زهرا(س) یه نماز کاملا معتبر و مجرب و عالیهدستورشم تو مفاتیح هستاین نمازهایی که ...

اههااا گفتم یه لحظه شک افتادم اره عالیه همون گفتم 

ای کاش اسم سایتش روزگی کسی اشتباهی نره سمتش

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اههااا گفتم یه لحظه شک افتادم اره عالیه همون گفتم ای کاش اسم سایتش روزگی کسی اشتباهی نره سمتش

اخه میگم بعضیا میرن طرف اونقدر تبلیغ کرده که جذبش میشن

پس بهتره کلا نگیم

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
اخه میگم بعضیا میرن طرف اونقدر تبلیغ کرده که جذبش میشنپس بهتره کلا نگیم

انشالله اون عاقل اول تحقیق می‌کنه میبینن این روزها پیشرفته شده با ی دکمه همه چی میفهمی 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اینکه با چه هدفی میان تبلیغش میکنن خدا میدونهچون اون سایت از کسانی که جذبش میشن یه سری اعمال بهش یاد ...

ببخشید اگه تو سایت یا گوگل دعا برداریم 

اون دعا معتبره یا نه

اینجا به کاربر یه دعا معرفی کرد به اسم سریع الاجابه امام علی

این دعا معتبره یاونه

از چیزهای کوچیک زندگی لذت ببرید، یه روز به عقب بر می‌گردید و میفهمید که اونها بزرگترین دارایی تون بودن.

ببخشید اگه تو سایت یا گوگل دعا برداریم اون دعا معتبره یا نهاینجا به کاربر یه دعا معرفی کرد به اسم سر ...

عزیزم بستگی به سایتش داره

مثلا سایت پرسمان دانشگاهیان یا سایت حوزه معتبرن

به هر سایتی اعتماد نکنید

بببینید اون دعا تو مفاتیح یا صحیفه سجادیه هست یا نه

اگه نبود بپرسید از دفتر مرجعتون یا از ۰۹۶۴۰۰

عزیزم بستگی به سایتش دارهمثلا سایت پرسمان دانشگاهیان یا سایت حوزه معتبرنبه هر سایتی اعتماد نکنیدبببی ...

اصلا چیزی ب نام دعای سریع الاجابه وجود داره یا نه 

من تو گوگل خیلی سرچ میکنم دعا زیاد میاره

از چیزهای کوچیک زندگی لذت ببرید، یه روز به عقب بر می‌گردید و میفهمید که اونها بزرگترین دارایی تون بودن.

اصلا چیزی ب نام دعای سریع الاجابه وجود داره یا نه من تو گوگل خیلی سرچ میکنم دعا زیاد میاره

بله عزیزم تو مفاتیح هست

مفاتیح تو دسترستون هست؟

بله مفاتیح داریم

اونجا چند تا دعای سریع الحابه هست مثلا یکیش دعای مقاتل هست

میشه واسه سارا دعا کنید حاجت روا بشه؟

چرا که نه شما هم دعا کنید عزیزم