2777
2789

سلام خانما عزاداریهاتون قبول باشه🙏

اینجا چند بار دیدم چند تا کاربر یه نمازی تبلیغ کردن به اسم نماز باطل السحر حضرت زهرا (س)

نماز برام ناآشنا اومد چون هرچی فکر کردم دیدم تو هیچ منبعی ندیدم

رفتم مفاتیح رو نگاه کردم نبود

به یکی از همین تبلیغ کننده ها گفتم این نماز که میگین منبعش کجاست؟ گفت مفاتیح. گفتم نیست. یه عکس از مفاتیح و اون قسمت نماز حضرت زهرا (س) فرستاد که با اون نمازی که میگفت اصلا یکی نبود و توضیحات نماز اصلی بود (اعمال مفاتیح سند دار و معتبر هستن)

اما این نمازی که این کاربر میگفت دو رکعت نماز بود و بعدشم یه دعای عجیبی که نشنیده بودم

وقتی گفتم این عکس اون نمازی که میگی نیست شروع کرد به فحاشی کردن

خلاصه رفتم سایتش رو پیدا کردم، فلان سایت(اسمشو نمیارم تبلیغ نشه شماهم دنبالش نرید) که این نماز رو اونجا گذاشتن و یه سری اعمال دیگه

تحقیق که کردم دیدم بله ، اصلا اعتباری نداره و من درآوردیه

یعنی چی؟ یعنی خطرناک

و از طرف همون سایت تعدادی هستن که برای تبلیغات اینجا اومدن

حتی عنوان تاپیکاشونو میزنن معجزه نماز شب و... اما تو تاپیک تبلیغ سایت و اعمالشو میکنن

و دیدم بعضی از دوستانی که اعتماد میکنن و انجام میدن ، بعدشم میگن نتیجه ندیدیم

حالا اینکه چه خطراتی هم میتونه داشته باشه و ممکنه چیزهای دیگه پشت این دعاها باشه بماند

پس عزیزان لطفا دعاهای معتبر بخونید 

اگه دیدید تو منابع نیست تماس بگیرید از دفتر مرجعتون بپرسید 

از ۰۹۶۴۰۰ هم میتونید بپرسید

دوستان اسم سایتو‌ نپرسید و نگید

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی گل حال دلم و اوضاع زندگیم اشفته ست میشه این شبا دعا کنید برام

چرا که نه خانم گل.  ان شاالله اوضاع زندگیتون درست بشه🙏

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸

همین نماز های یومیه که خیلیا جدیش نمیگیرن هم حال ادمو خوب میکنه هم مشکل و گره های‌زندگی رو برطرف میکنه البته بستگی به کیفیت بجا اوردنش داره ک برای رضای خدا خونده بشه با حضور قلب.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
مریضن مگه همینجوری طرف یچیزی میگه باعث گناهکار شدن بقیه هم میشه😐💔

اینکه با چه هدفی میان تبلیغش میکنن خدا میدونه

چون اون سایت از کسانی که جذبش میشن یه سری اعمال بهش یاد میدن و پول میگیرن از طرف....

اون گفتی نمی‌دونم 

نماز استغاثه به فاطمه زهرا همون نماز باطل سحر و جادو برای دختر دم بخت خونده میشه ۱۴شب منظورتون

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

ب نظرم چیز هایی ک براش نماز و دعا نیست همینجوری دعا کنید چ میشه؟  یا دورکعت نماز بخونید حتما نباید تو نت بگردی دنبال دعای عجیب غریب

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

اینکه با چه هدفی میان تبلیغش میکنن خدا میدونهچون اون سایت از کسانی که جذبش میشن یه سری اعمال بهش یاد ...

واقعا متاسفم بخاطر دو تومن پول.... خدا به راه راست هدایتشون کنه

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

همین نماز های یومیه که خیلیا جدیش نمیگیرن هم حال ادمو خوب میکنه هم مشکل و گره های‌زندگی رو برطرف میک ...

بله جالبه اصل کاری گاهی رها میشه میرن سراغ فرعیات

در حالیکه اصل اول تو زندگی واجباته و نماز که ستونه

باید داره

سایت دای ابراهیم رو می گی یعنی معتبر نیست؟

گفتم اسم سایتو نیازید عزیز من الان مجبورم تاپیکو بترکونم

اون گفتی نمی‌دونم نماز استغاثه به فاطمه زهرا همون نماز باطل سحر و جادو برای دختر دم بخت خونده میشه ۱ ...

نماز استغاثه به حضرت زهرا(س) یه نماز کاملا معتبر و مجرب و عالیه

دستورشم تو مفاتیح هست

این نمازهایی که اینها تبلیغ میکنن به چیز دیگس کلا