2777
2789
عنوان

بعضیا چجوری هی زود به زود بچه دار میشن😐

| مشاهده متن کامل بحث + 4271 بازدید | 206 پست
بله بله قشنگ معلومه کی داره فشار میخوره 😂😂😂

شما پریدی به من 

پس بله کاملا مشخصه کی فشاری شده 🤣🤣🤣 

من خودم دوتا بچه دارم می‌دونم دیگه هر بچه اگر بخوای براش وقت بذاری چقدر انرژی میگیره از آدم 

ولی اگر فقط بخوای به دنیا بیاری ول کنی به امان خدا خودش بزرگ بشه بله خیلی راحته اینجوری 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

چقدر جالب ، از یه کاربری های به توچه به ما چه میشنویم که همیشه سرشون تو زندگی مردم بوده به قول خودشو ...

خودتون میگین امر ب معروف و نهی از منکر( امر ب کار خوب و بازداشتن از کار بد) فرزند اوردن اونم ب خاست شخصی کجاش بد و منکره ک ما ب خودمون اجازه بدیم در موردش امر و نهی کنیم؟؟

همچون انار خون دل از خویش میخوریم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کم بگین به تو چه داریم حرف می‌زنیم چقدر تلخ کامنت میزارین

میای توهین میکنی به مردم این درست نیست

بهتره هر حرفی و نزنیم 

چه نکو طریق باشد/که خدا رفیق باشد❤️

من بچه اولم تا وقتی تک بودم مامانم میگفت خیلی سخت بود داداشم فاصلش با من کمه وقتی اومد خیلی بهتر شد

لابد شما  یه کم اروم تر از قبل شدین، ولی فقط این نیست

هزینه ها، کارهای روزمره ، مریض شدنا دوبرابر شده دیگه درسته؟

«خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه‌ م خواهد گرفت»❤️‍🩹

من یه روز تاپیک میزنم تک‌تک اینایی که ملتو به مسخره گرفتن فضولی میکنن دعوا راه میندازنو تگ میکنم تا دفعه اخرشون باشه و سرشونو از زندگی خصوصی مردم بکش بیرون

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
حالا تو زندگیاشونم نگاه کنی بعضیاشون اینقد مشکل دارن ک ناخاسته مجبورن ب این سبک زندگی تن بدن،ولی صور ...

شما هم با این فکر خودتونو توجیه کنین و خیالتونو تا حدودی راحت کنین 

خودتون میگین امر ب معروف و نهی از منکر( امر ب کار خوب و بازداشتن از کار بد) فرزند اوردن اونم ب خاست ...

خب اخه از نظر شما کار خوب و بده ، اگه قرار به دخالت و فضولی نکردنه که تو همه چی باید اجرا بشه

«خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه‌ م خواهد گرفت»❤️‍🩹

من شخص خاصی رو نگفتم که ناراحت بشه کلی عرض کردم شما هم اگه تجربه ای دارین بدون به تو چه به ما چه بگی ...

بالاخره اینو گفتم بدونی تو زندگی بقیه دخالت نداشته باشی. حرف بدی نزدم. مثل آدم صحبت کردم. 

حَضرَتِ‌عِشقْ‌عَجَبْ‌كربْ‌و‌بَلايى‌دارَدْ... شَبِ‌جُمعه‌حَرَمَشْ‌حـال‌وهَوايى‌دارَدْ:)💔 ️ 

هرکس قصدش داشتن دوتا بچه رو داشته باشه هردو رو بلافاصله سنی کم بياره خیلی بهتره تا بذاره اولی بشه ۱۰ ...

میشه بیشتر توضیح بدی چطور برا بچه بهتره وقتی بزرگه حسادت می‌کنه و ناراحت میشه. من اختلاف سنی کمه همش میگم بزرگه اذیته خیلی ناراحتشم دومی تازه بدنیا اومده

میای توهین میکنی به مردم این درست نیستبهتره هر حرفی و نزنیم

چه توهینی .فکر می‌کنی اونایی که دو سه تا آوردن راضی هستن ؟. الان اینجا نگاه نکن که میگن خوبه و راضی هستن . نه اگه ته دلشونو بدونیم خیلی هم ناراضی هستن 

شما هم با این فکر خودتونو توجیه کنین و خیالتونو تا حدودی راحت کنین

ن من تجربه شخصی از اطرافیانم رو گفتم وگرنه شما ک مشخصه اصلا مشکلی ندارین و دنبال ترقی توی زندگی شخصیتون هستین

همچون انار خون دل از خویش میخوریم...