2777
2789
عنوان

از زندگی كردن متنفرم

144 بازدید | 14 پست

كاش راهی بود تا از اين جهنم خلاص ميشدم 

هيج جوره دلم رو زندگی نميره اصلا نميشه تحملش كرد چجوری درستش كنم اين همه مشكل اين همه بدبختی احساس ميكنم زندگيم مثل يه سوسک توی چاه پر از لجن گير كردم تاريكه هيچ راهی نيست 

منم روزی این فکرا رو میکردم ولی الان که نگاه میکنم میبینم همه زندگی همینه پر از پستی و بلندی نباید کم بیاری 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم روزی این فکرا رو میکردم ولی الان که نگاه میکنم میبینم همه زندگی همینه پر از پستی و بلندی نباید ک ...

درست ميگی باهات موافقم ولی واثعا كی قراره يه تغييری بكنه اين زندگی من؟ شب كه ميخوابم دلم نميخواد فردا بيدار شم چون ميدونم هر روز بدتر از ديروزه برام 

دقیقا حسی که من الان و البته همیشه دارم 😭😭😭

پس كاش از اين وضعيت فرار كنيم... دلم ميخواد يكي بهم اطمينان بده كه اشكالي نداره تحمل كن فلان روز يا فلان تاريخ درست ميشه تغيير ميكنه ولي ميدونم شرايطي كه توش قرار دارم هيچوقت بهتر نميشه