2777
2789
عنوان

خواهرم جواب سوال منو نداد 😐

333 بازدید | 24 پست

دیشب با دامادمون اومدن خودمون  بهش سلام کردم اصلا جوابمو نداد حتی جلو مادرم گفتم جواب سلام بلد نیستی نگا کرد هیچی نگفت😐 بااینکه  با هم قهر و دعوا نداشتیم تازگی

هرچی من سعی میکنم خوب باشم نمیزاره 

حتی یسری گفتش که  خدا کنه یجایی شوهر کنی هیچی نداشته باشه :///////  اونم لابد چون خودش داهات ازدواج کرده منم باید همون‌جوری باشم😂

درسته قبلا که خونه ما بود دعوا زیاد میکردیم ولی تازگیا پیش نیومده نمیدونم چشه   

یه سری هم که مجرد بود  چند سال با من حرف نمی‌زد سر یه چیز چرت

بعد جالبیه اینه مادرم  فک می‌کنه که من با اون لجم میاد و منم ک باهاش بدم 

واقعا بعضی وقتا درکش نمیکنم نمیدونم از رو حسادته. از رو سادگیشه از رو عقده ای بودنشه

بخاطر چیه 

نظر شما چیه؟ بنظرتون این رفتارش نشونه چیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعتنا نزار بهش خودش میاد طرفت

امضامو بخون ❌خودم و خواهرم عروسیمممم👰🏻 عاشق اقای م 💍کاربری اولم  نیست 🦋نیمچه بلاگر نینی سایت‌😁 چونکه بهم گفتین مثل نور الدین خانزاده ماجرا تعریف میکنی شدم نورالدین 😁😂نوری صدام کن. بی احترامی و بی مزگی جوابی مثل خودتون داره🤚🏻عاشق شهدا💖 لر اصیل 🕊آشنای عزیز  اگر منو شناسایی کردی بهم بگو دیگه انقد مرموز گوشیمو نگاه نکن و از نینی سایت الکی سوال نپرس که میدونی چیه یا نه!  بابا فهمیدیم میدونی عزیز😉

رها کن بیخیال باش مثل خودش رفتار کن. یه وقتی توی زندگی هرکسی پیش میاد که یاد می‌گیره با هرکسی حتی خا ...

آخه مثل خودش باشم من. میشم آدم بده

ببین خدایی آدم چقد باید حسود باشه که برا خواهر خودشم آرزوی خوشبختی نکنه 

همش میگه مامان تورو نگه می‌داره منو شوهر داد  من شانس ندارم ،باباااااا خوب سرنوشتت بوده دیگه 😐🤣 هرچیم میشه میندازه گردن بقیه

هر چند ماه یبارم دعوا راه میندازه   الکی که مارو اذیت کنه  اهرم هیچی بهش نمیرسع با بی آبرویی میره

یا دستشو با تیغ می‌زنه یا قرص میخوره  باورت میشه عین اسکولا😂😂😂😂

یحتمل تو زندگیش ی ناراحتی داره... 🙏🙏

داشته باشه  به من چه واقعا 

همه مشکل دارن تو زندگیشون ولی خدایی دیگه رفتارا عادیه؟

با شوهرش که خوبه مارو میبینه فیلم بازی می‌کنه همش میناله 

اعتنا نزار بهش خودش میاد طرفت

واقعا. باید اینکارو کنم 

فقط به خاطر مادرم میگه گناه داره باهاش خوب باش غریبه فلان 

ولی ذات این بشرو نمی‌شناسه از بس خودشو جلو بقیه مظلوم جلوه میده

بالاخره آدما ی راهی برا تخلیه ناراحتیشون انتخاب میکنن

باشه اصن حرف شما درست 

ولی ببین یه چی میگم خودت قضاوت کن 

میشه یه آدم عادی با خواهرش سه سال قهر باشه و حرف نزنه ؟؟

آخه مثل خودش باشم من. میشم آدم بده ببین خدایی آدم چقد باید حسود باشه که برا خواهر خودشم آرزوی خوشبخت ...

عزیزم خواهر شما مشکل روانی و روحی داره اگر راضی میشه ببریدش روانشناس یا روانپزشک اگر نه که دیگه ولش کن باهاش دهن به دهن نشو. مثلا میاد برو توی اتاقت یا برو بیرون یا حرفی می‌زنه دوست نداری سکوت کن یا کوتاه جواب بده. درون خواهر تو پر از تلاطم و بی‌قراریه و عذابه و این حرف‌هلی تندش هم به خاطر همینه چون جانش آرام نیست نمی‌تونه آرامش بقیه رو هم ببینه