2777
2789

وقتایی که تصمیم میگیرم بهش فکر نکنم

اما باز مچ خودمو با «««تصور»»» بودنش تو زندگیم میگیرم🥺

ظاهرم خوب است اما خوب میدانم خودم/از درون خاکسترم،روح و روانم سوخته...

رویاپردازیها یه چیزی برا کم کردن اضطراب نبودنه 

یه دلگرمی خیالی 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب عنوان یک روانشناس بهتون میگم که بهش فکر نکنید و عاشق کسی نشوید چون معلوم نیست بهش برسید و وقتی ازدواج کنید سخت ب مشکل میخورید

در ضمن این کارتون هم  رابطه نامشروع محسوب میشه چه بسا که ما گناه فکری هم داریم

تاوقتی‌که‌بـدنشی نمیـفهمن چقدرخـوب بودی:)️

رویاپردازیها یه چیزی برا کم کردن اضطراب نبودنه یه دلگرمی خیالی

اما مشکل همینه که به خودت میای و میبینی تو واقعیتی هستی که از زمین تا اسمون متفاوته باهاش

خیلی دردناکه. میدونم چی میگی ، این که یهو از رویا دربیای و ببینی همش تصور بوده..

همین درد ناکه💔کاش واقعیت رو قبول میکردم

ب عنوان یک روانشناس بهتون میگم که بهش فکر نکنید و عاشق کسی نشوید چون معلوم نیست بهش برسید و وقتی ازد ...

به عنوان روانشناس درست فرمودید اما درمورد قسمت آخر خیر

منکه تصور چیز بدی رو باهاش ندارم

فقط بودنش همین

اما مشکل همینه که به خودت میای و میبینی تو واقعیتی هستی که از زمین تا اسمون متفاوته باهاش

بپذیر اونا خیاله و قرار نیست واقعی بشه 

فقط واسه سرگرمی 

من ۱۰ساله ازدواج کردم و ۲ تا بچه دارم فقط برا تفریح و سرگرمی و خالی کردن کمبودهام یه زندگی خیالی هم دارم که هروقت دلم میگیره میرم اونجا اونا حالمو خوب میکنن باز برمیگردن با قدرت سر زندگی

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بپذیر اونا خیاله و قرار نیست واقعی بشه فقط واسه سرگرمی من ۱۰ساله ازدواج کردم و ۲ تا بچه دارم فقط برا ...

آفرین به شما 

من نمیتونم 

من پر تروما و عقدم 

واقعیت خیلی سخته برام

به عنوان روانشناس درست فرمودید اما درمورد قسمت آخر خیرمنکه تصور چیز بدی رو باهاش ندارمفقط بودنش همین

عزیزم همین که دستتون رو در دست اون تصور کنید خودش یک گناه

بپذیر اونا خیاله و قرار نیست واقعی بشه فقط واسه سرگرمی من ۱۰ساله ازدواج کردم و ۲ تا بچه دارم فقط برا ...

شما که یک زندگی خیالی دارین و انقد عمیق میتونید حسش کنید عالی این کارتون رو ادامه بدین و به چیز های مثبت فک کنید اون لحظات میرن تو ناخودآگاه ذهنت و تمو اون فکر ها و خیالت جذب زندگیتون میشن

عزیزم همین که دستتون رو در دست اون تصور کنید خودش یک گناه

در این حدم تصور نمیکنم 

فقط حضورش 

همین قدر توقعم پایینه و البته بدبختم