2777
2789
عنوان

دادگاه تمکین

121 بازدید | 14 پست

الان ۴ ماهه خونه بابامم خودش از خونه بیرونم کرده تو این ۴ ماه نه خودش نه خونوادش نه زنگ نه پیام نه پیگیری،رفتم شورا نیومد منم وکیلم گفته بود بگو من سازش میکنم منم گفتم،اظهارنامه فرستاد گفتم من مشکلی ندارم بیا دنبالم،الان آخر این ماه دادگاهه تمکین،اصلا نمی‌خوام روسو ببینم بیشعور رفته تو اظهارنامه نوشته تمام نفقه زنمو در عرض این چند سال زندگی مشترک پرداخت نمودم(ماهی ۲ میلیون بهم پول می‌داد نگو بخاطر این روزا بود)سفر های سیاحتی و زیارتی(کدوم سفر؟)تمام وسایل خانه مشترکان را فراهم نمودم(منظورش جهاز خودمه😏)

فقط میترسم به نفع من تموم نشه بنظرتون به نفع من تموم میشه؟چون تو اظهارنامه اول گفتم بیا دنبالم برگردیم ،رفتم شورا خودش نیومد بازم من گفتم سازش میکنم،تو شورا بهش زنگ زدن برنداشت،چند بار به پدرش زدم گفت به ما مربوط نیست،،،،به نظرتون با اینا قاضی به نفع من رای میده،چون همسر من هیچ اقدامی برا برگردوندن من نکرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره

خب دیگه با وکیل آن روز دادگاه برو بزار اون حرف بزنه سوالی داشتن قاضی ازت می‌پرسه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اها هنوز دادگاه نرفتین     اگ همسرت توی جلسه بگه بیا خونه    باید بری وگرنه  اگ مخالفت کنی ب ضرر شماست        اگه تمکین زده ولی توی جلسه بگه نمیبرمش خونه کل دعوا بنفع شماست

اسی شوهرت بدرد میخوره ک میخای برگردی؟

نمی‌خوام برگردم،ولی روال دادگاه اینه که باید بگه میام بعد نری🤣🤣🤣شوهر من اگه بدرد بخور بود که ۴ ماه از زنش بی‌خبر نبود

اگ منصف باشه با این چیزایی ک گفتی رای بنفع شماست چون خودش بیرونت کرده توی جلسه گف بیا خونه همسر ...

منصف چیه رفته تو اظهار نامه نوشته زنم خودش ترک منزل کرده،تا این لحظه تمام نقشو دادم