2777
2789
عنوان

پسری که قبلا خیانت دیده

333 بازدید | 33 پست

دخترا متاسفانه و متاسفانه پسری رو دوسش دارم که قبلا خیانت دیده...خیییلی ترس و فکر مشغولی همراهه چون حسم پنهونیه اما متوجه ام ک اونم بهم علاقه ای داره...

ماجرایی که فکرمو درگیر کرده اینه که این پسر دوران نوجوانی و حتی جوونیش تا سن حدود ۲۵ سالگی عاشق دختر عموش بوده دیوانه وار...در حدی ک هر کسی رفته خواستگاریش این رفته یقشو گرفته و دعوا راه انداخته.. 

خیلی میخواستتش  در حدی که حتی منم اون موقع ها مسخرش میکردم بابت نگاه ها و رفتارای ضایعش با اون دختر

دختره دانشجو پرستاری بود...و نگو همزمان که با این حرف میزده با همکلاسیشم تو رابطه بوده...بنا به دست تقدیر اون پسر همکلاسیش  میشه همخوابگاهی یکی از دوستای این پسری که گفتم بهش حس دارم و یه روز این پسره همکلاسیش عکس دخترو نشون دوستش میده که میخوام با این ازدواج کنم این دوستشم درجا میشناستش و میاد به این پسر میگ فلانی تو دانشگاه این ماجرا رو داره

اینم میره تحقیق از همکلاسیای دختره و اونام میگن کجای کاری کل دانشکده اینا رو نامزد هم میدونن و با هم کافه گردی و اینا دارن...پسره هم بعد کلی گریه قسم میخوره دیگ هیچوقت سمت این دختر نره و حتی ازش خواستگاری کرده بوده که خواستگاری هم به هم میزنه

از این ماجرا که گفتم ۹ سال میگذره و پسره الان ۳۴ سالشه دختره هم ۳۰ سالشه

من متاسفانه اونقدر این پسر غیر مستقیم توجه نشون میده بهم دارم همش بهش فک میکنم و حتی حس میکنم علاقه پیدا کردم بهش...اما چیزی که میترسونتم اینه که اون دختره که بهش خیانت کرده هنوز مجرده خواستگارای لول بالایی هم گاها داسته که در کمال تعجب رد کرده...مامانم میگ حتما منتظره این پسره هست که بهش برگرده و همش ته دلمو خالی میکنه ...

به نظرتون پسری که ۹ سال سمت این ادم دیگ نرفته ممکنه بره سمتش؟ ارزش داره به علاقم جدیت بیشتری بدم؟؟؟

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

به ریسکش نمی ارزه..بیخیالش شو

درحال رشدی عمیق....❤️ درحال تحصیل و ادامه دادن  رشته ورزشیم . به امید روزی که بیام و بگم 📢هورااا اونی که میخواستم شد،💪متاهل 💍 ودارای فرزند .......اگه تنهایی و داری روزای تنهایی تو میگذرونی گله نکن تو داری رشد میکنی من ۱۰ سال تنها شدم ولی تونستم از دل این تنهایی سربلند بیرون بیام و یه آدم دیگه بشم ....پس نگران حالت نباش قراره قوی ترت کنه دوست خوبم😉 💯

مثل رمان ها،چه جالب

دیگه پسر نیست که مرد شده

از خودش بپرس واقعیت رو بهت بگه

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مثل رمان ها،چه جالبدیگه پسر نیست که مرد شدهاز خودش بپرس واقعیت رو بهت بگه

من هنوز که باهاش در ارتباط نیستم فقط اینو بگم رفتاراش ضایعه که علاقه‌ای  نسبت به من داره و همین خود لعنتیش با کاراش ذهنمو درگیر کرده 

و نمیدونم ارزش داره اینجوری ذهنم درگیرش یا نه

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
چ جالباز خود پسره بپرس الان ماشالا دیگ مرده

من هنوز که باهاش در ارتباط نیستم فقط اینو بگم رفتاراش ضایعه که علاقه نسبت به من داره و همین خود لعنتیش با کاراش ذهنمو درگیر کرده 

و نمیدونم ارزش داره اینجوری ذهنم درگیرش یا نه

دو نفر کات میکنن 

بعد یکی از اون دو نفر سر راه ما قرار میگیرن و در ۱۰۰ موارد بین اون دو نفر اونی که به ما رسیده خیانت دیده 

اجازه بده این یه نفر خیانت کرده باشه تا بشه ۹۹ درصد جان من میذاری؟

من هنوز که باهاش در ارتباط نیستم فقط اینو بگم رفتاراش ضایعه که علاقه‌ای نسبت به من داره و همین خود ...

به نظرم ذهنت رو درگیر نکن عزیزم.

اگه حسش واقعی باشه(با توجه به اینکه مردی شده و پسر نوجوان نیست که دو روز عاشق بشه بعد فارغ)

میاد سمتت.

ولی عاشقش نشو که اگه هم نیومد اذیت نشی

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

کسی که قبل تا این حد عاشق بوده به نظرم مناسب نیست خصوصا اینکه بعد۹سال و تل سن ۳۴سالگی مجرد مونده

خب اگه تا این سن مجرد مونده باشه نکته منفی چی هست؟

باهم آشنا بشین فوقش یا رد میشی یا کنارش میمونی ، حسرتش تو دلت نمیمونههرکاری که دوست داری رو انجام بد ...

به نظرت برمیگرده سمت اون دختر؟

دو نفر کات میکنن بعد یکی از اون دو نفر سر راه ما قرار میگیرن و در ۱۰۰ موارد بین اون دو نفر اونی که ب ...

نمی‌فهمم منظورتون رو واقعا