2777
2789

می‌دونم اشتباه کردم ولی بگید چکار کنم انقد خودمو سرزنش نکنم ، با اینکه طرف باید خودشو سرزنش کنه

ی پسره(فامیل خیلییی نزدیک) هفت هشت ماه خیلییییی التماسم میکرد تا قبول کنم بیاد خاستگاریی بعد همه چی اوکی بود و قبول کردم و ی مدت حرف زدم باش بفهمم چطوره یهو دیدم عکس اونجاشو فرستاد ، یک ماه بلاکش کردم و هیچ ارتباطی نداشتم باش بعد ی ماه پی داد خر شدم جواب دادم

بعد باز در طی آشنایی هی میگو صورتت سفیده لابد واژنتم صورتیه، بد دلم بود،

بعد من خرررررررررررر بعد اینا همه باز اومدم باش چت کردم ولی دیگه قبول نکردم یعنی چتمون اینجور بود که اون اصرار که قبول کن من میگفتم نه سر فلان رفتار نه،هی می‌گفت غلط کردم عاشقتم توروخدا بزار منم دوسش داشتم از سر خریت، میگفتم دوست دارم ولی دیگ سر این مسائل اصلن

الان مث سگ پشیمونم چرا بعد اون عکس کلا دیگ برای همیشه سگ محلش نکردممممم😐وای خاک تو سرم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اوم

پسرخاله خواستگارم بود. یه بار بین پیامهاش جوگیر شد گفت فلان کارت کنم؟ بلاکش کردم و تمام. هرقدر خودش و خونوادش هلاک شدن دیگه نذاشتم بیان خونمون. اینا با خودشون چه فکری کردن؟! مگه داره با زن خیابونی چت می‌کنند که از اندام خصوصی حرف میزنند ؟