یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به امید خدا دانشگاهمو تموم کردم و فارغالتحصیل شدم و یه دندونپزشک توی مطب خودمم
فروشگاهی که میخوامو هم افتتاح کردم
همین دو تا رو داشته باشم یه دنیا کافیمه ن خونه رو میخوام ن ماشین رو
ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂تو زادهای از جنس درد ولی سرشار از امید💕 به قول شاعر ( اهل هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ..! )..در تلاش داشتن زندگی خوب، حال خوب🦋همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍
این چ سوال مسخره ایه همه می پرسن ، تو مصاحبه فرهنگیان هم همینو میگن ، شماها فکرشو میکردین بزنن جنگ بشه ؟؟ دو روز دیگتون رو نمیتونید ببینید چه برسه به ۱۰ سال بعد ، کلی برنامه ریخته بودم برای کنکورم با جنگ همه چی بهم ریخت ، بخوای هم برنامه داشته باشی نمیذارن ، استغفار الله 😰
این چ سوال مسخره ایه همه می پرسن ، تو مصاحبه فرهنگیان هم همینو میگن ، شماها فکرشو میکردین بزنن جنگ ب ...
خب آقا جنگ بشه
اصلا همه بمیریم
مگه میشه ما الان زندگی نکنیم بگیم میخواد جنگ بشه
هر وقتی یهویی زدن همون لحظه فکر مردن میکنیم و میمیریم
فعلا که زندهایم میخوایم زندگی کنیم به خواستههامون فکر کنیم
ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂تو زادهای از جنس درد ولی سرشار از امید💕 به قول شاعر ( اهل هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ..! )..در تلاش داشتن زندگی خوب، حال خوب🦋همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍