2777
2789
این نظر شماست و برای من قابل احترام این اسمش هم زدن نیست آگاهی دادن به دیگران هم زدن وقتی اتفاق بی ا ...

بنظرم شما که خبر داشتین خواهرتون شرایط طلاق نداره نباید این قضیه رو میگفتن بهش یا حداقل صبر میکردین شرایطش مهیا میشد البته فقط نظرمو گفتم خدایی نکرده قصد قضاوت ندارم 

چای هست اگر مینوشی، من هستم اگر عشق میورزی و راه هست اگر رهگذری ☕️🧘‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم شما که خبر داشتین خواهرتون شرایط طلاق نداره نباید این قضیه رو میگفتن بهش یا حداقل صبر میکردین ...

ما آخرین کسی بودیم که مطلع  شدیم 

خواهرم خودش متوجه شده بود وبه‌ماهم اطلاع داد 

فکر کنم متوجه محتوا نشدید

بنظرم ادم عاشق ادا نداره. عاشق بودنو جار نمیزنه جلو بقیه... این ادم داره فیلم بازی میکنه برای کثیف کاریای بعدیش که کسی شک نکنه. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
ما آخرین کسی بودیم که مطلع شدیم خواهرم خودش متوجه شده بود وبه‌ماهم اطلاع داد فکر کنم متوجه محتوا نش ...

اهان امیدوارم هر چیزی که صلاحه برای خواهرتون پیش بیاد 

چای هست اگر مینوشی، من هستم اگر عشق میورزی و راه هست اگر رهگذری ☕️🧘‍♀️

خیانت خیلی بده فکر کن تو خواهرشی این حس بد رو داری وای به حال خودش

من هربار تو خودم هزار بار می‌شکنم که با خواهرم اینکارو کرد  

یکبار به همسرم اشاره غیر مستقیم کرده بود ولی ما فکر نکردیم وااااقعا پی اینکارا باشه 

ماشین مارو قرض گرفت به همسرم گفته بود قرار دارم اونم چه قراری 

همسرمم فکر کرده بود قرار کاریه 

بعدها که به من گفت ،گفتم کاش همون موقع میگفتی اون چکارس که قرار کاری داشته باشه 

چجوری خونوادتون پذیرفتن این موضوعو؟؟؟رسوایی از این بالاتر؟

خییییلی داستان پیش اومد 

به همین راحتی که ثبت کردم هم نبود 

خواهرم موقع ازدواجش ازهمه گذشت بخاطر این شخص روی برگشت نداره 

منم ی نفرم میشناسم دقیقا همینجوری فقط با این تفاوت که مرد با زن داداش کثیف تر از خودش رابطه داره

جاری بزرگ که داره بهش خیانت میشه خیلی رو مخ اصلا انگار دیگه خنثی شده هیچی براش مهم نیست

شوهر عوضیش یکیو صیغه کرده همزمان با زن داداش خودشم رابطه داره 

خدا جونم زندگی مو به خودت گره بزن گره ی کوووووووررر