2777
2789

بیشتر قدرش رو بدونید 

خواهرم دوتا بچه داره پسرودختر 

همسرش همیشه تو‌جمع میگه خانم من باشما متفاوت هم زیباتر وهم جذابتر 

چی شد که این آقا اینارو گفت 

این آقا همسر خواهر کوچکم هستن 

که یه مدت پیگیر خواهر بزرگم بودن که داماد داره و41سالشه *نه تنها خواهرم بلکه خیانت‌های متعددی میکرد که خود خواهرمو متوجه شده بودن 

حتی بارداری دومش رو نمی‌خواست می‌گفت زندگیم رو‌هواس خدا چرا تو‌این وضعیت اینطور شد 

خلاصه این ماجرا لو رفت خواهر بزرگم متوجه شد که دامادمون داره پیامهای عاشقانه میده 

از کجا متوجه شد؟

پیامها از خط ناشناس ارسال می‌شده برای خواهرم 

ادامه یکی از پیامها باخط خودش ارسال میشه خواهرمم شماره رو سیو داشته «شارژ خط ناشناس تموم میشه و پیام رو ب اشتباه با خط خودش می‌فرسته 

اینطور شد که ماجرا لو رفت  

بعد اون همههههه ماجرا مثلا میخواد خواهرموبین ما بکشه بالا سر سفره میگه باید پیش من بشینه 

یا دائم تو‌جمع ما خواهرا میبوستش بغلش می‌کنه  

ولی اکثر وقتا عصبی وباعث ناراحتی جمع خانوادگی مون میشه به شدت ادم فحاشی هستن

حالا این آقا هررررر بار که بخواهرم محبت این مدلی می‌کنه من یاد اون روزهایی می افتم که به خواهربزرگم  پیشنهاد می‌داده وخیانتهای دیگه اش 

خدا کنه خود خواهرم تونسته باشه کنار بیاد بااین موضوع «که خواهری که ۱۰سال ازت بزرگتر ولی همسر بش چشم داشته باشه  

دوستان نمی‌دونم میتونید درک کنید یانه!

دوستان یه سری آقایون گفتارشون ضعیف نمیتونن احساسات شود رو‌خوب بیان کنن 

ووووولی واقعااااا از جون و دل برای زندگی مایه میزارن  

هرگفتن دوسدارم وعااااشقتمو ... بدون عمل سودی که‌ندارع بلکه سممممم برا زندگی مشترک قدر کسی که وااااقعا شمارو دوسداروشماهم دوسشدارید رو بدونید 🦪✨

ببخشید خیلی طولانی شد💛🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد بیمار روانی وجود داره واقعا جامعه رو به فروپاشیه

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

حالا خواهرت بخاطر بچه هاش کوتاه اومده شماسعی نکن هم بزنی قضیه رو

این نظر شماست و برای من قابل احترام 

این اسمش هم زدن نیست 

آگاهی دادن به دیگران 

هم زدن وقتی اتفاق بی افته که من خواهرم روهوایی کنم که همسرت ... 

در هم شکستی قلبی و درونی وبی سرو صدا برای یک خواهر اسمش هم زدن نیست 💛

این نظر شماست و برای من قابل احترام این اسمش هم زدن نیست آگاهی دادن به دیگران هم زدن وقتی اتفاق بی ا ...

چقد هَول بوده 

من یبار پسر عمه متاهلم ک دوتا بچه داره ب خواهرم همش پیام میداد ناشناس اونم لو رفت 

خواهرم بلاکش کرد دقیقا مثل همین قضیه شد ک لو رف 

چقد بیمار روانی وجود داره واقعا جامعه رو به فروپاشیه

وااااقعا ناراحت کنندس که یکی که خودکشی میکرد برای خواهرم بعد زندگی مشترک و با وجود دوتا بچه خیانت‌های متعددی بکنه 

وبدتر ازاین اینکه یه همچین شخصی رو باید تو‌جمع های خانوادگی و... تحمل کنیم