2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی

219 بازدید | 24 پست

سلام بچه ها من ماه هفتم اقدامم هست و اصلااا تا حالا سابقه تاخیر نداشتم همیشه دوره هام ۲۶/۲۷ روزه ست حالا دیروز موعدم بود و من دائم حس میکردم که پریود شدم و لباس زیرم کثیف شده دیگه آخرش نواربهداشتی هم گذاشتم ولی هنوزم پریود نشدم صبحم بی بی چک زدم منفی بود میگم هنوز میتونم امیدوار باشم یا ممکنه عوارض قرصی چیزی باشه تاخیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شرمنده من پریود نشدم تا ۱۳ام باید میشدمحالت تهوع دارم از بوی غذاهم بدم میاد چه خاکی سر کنم من نامزدم ...

فعلا بی بی چک بزن و آزمایش بده مطمئن بشی بارداری یا نه بعدا به فکرش باش بعدشم مگه امروز ۱۲ ام نیست؟پس یعنی حتی به موعدتم نرسیدی

مشکلتون چیه اگه ناراحت نمیشی بگو تحت نظر متخصص باش مکمل مصرف کنی رودتر به نتیجه میرسی

تحت نظر هستم عزیزم،ماه پیش که عکس رنگی انداختم مشخص شد جفت لوله هام بسته بود که ماه پیش رابطه هم داشتم دو روز زودتر پریود شدم بخاطر عکس این ماهم که اینطور فعلا ولی همش فک میکنم این ماه باردار هستم شایدم اشتباه میکنم