2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اه میگم چرا انقد جوش میزنما چی خوبه منم پوستم مختلط ؟

والا من زیاد تو زمینه ی ضد افتاب و اینکه چه مارکایی هست کدوم خوبه سررشته ندارم 

ناامید نشو  چون آینده زیباست ☀️

سلام عزیزم این فصل ضد آفتاب های فیزیکال عالیه البته با یه شوینده که آخر شب تمیز کنی پوستت رو 

فیزیکال پیکسل فلوئیدی سبک 

یا ساین اسکین بی رنگ قبلا یه زنونه جدا میزد الان فقط مردونه بی رنگ می‌زنه ولی ضدآفتاب خیلی خوب و سبکی هست بی بو و پارابن 

بهتریننننننننننننن ام کیو من باهاش اصلا جوش نزدم و چرب نکرد خیلی خوبه حتی من با ضد آفتاب کره ای هم جوش میزدم این خیلی‌ بهم ساخت الان رویوال هم گرفتم میگن خوبه تست کنم مای واسه من وحشتناک بود پر از جوش شدم لافارر و درماتیپیک هم همینطور 

سلام عزیزم این فصل ضد آفتاب های فیزیکال عالیه البته با یه شوینده که آخر شب تمیز کنی پوستت رو فیزیکال ...

سلام عزیزم خیلی ممنون از راهنماییت عالی بود😘

ناامید نشو  چون آینده زیباست ☀️

بهتریننننننننننننن ام کیو من باهاش اصلا جوش نزدم و چرب نکرد خیلی خوبه حتی من با ضد آفتاب کره ای هم ج ...

ام کیو چه قیمته‍

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد