2777
2789

بچه ها من یک مدت یک آقا پسری ازم خاستگاری کرد و من بعد هفت ماه قبول کردم و ی مدت حرف زدم باش که بدونم چجوریه، پسره بد دل بود قبلا سر یک دختر چاقو خورده بود اما میگو چیزی نبوده و سوءتفاهم شده بعد بعد از اینکه قبول کردم عکس جای خصوصیشو فرستاد ، چند بار گفت تو که صورتت سفیده ‌واژنتم صورتیه لابد، و ی بار گفت بفهمم قبلاً با کسی بوده باشی ولت میکنم حتا اگ زنم باشی ، و چند تا رفیق دختر داشت ، و به ظاهرش اصلا نمی‌خورد اینجور باشه ، ظاهرش خیلیی خوشگله خیلی خوش هیکله وقتیه می‌بینمش اصن انگار این کارارو اون نکرده رفتاراش تغییر می‌کنه 

خیلییییییی محبت میکرد بهم اما من سر این چیزا نه اصلا محبت نمی‌کردم 

خلاصه خیلیییی پیگیرم بود که دوباره بتونه راضیم کنه اما دیگ قبول نکردم خیلی اصرار التماس کرد اما قبول نکردم و الان دیگ بیخیال شده و من هی دوست دارم پی بدم🤕  بقول اون دختره بخدا خلم من!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه کسی که یه سری کارها رو میکنه، قیافه اش شبیه سمندون هست، 

همون که عکس قسمت خصوصیش رو فرستاده، مشخصه آدم مریضی هست

در ضمن آدمها رو خوب و بد نبین، آدمها خاکساری هستن، هیچکس بدون عیب و ایراد نیست