2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

1. برای تمیز کردن فرش، یه پارچه مرطوب با سرکه سفید بگیر و روی لکه‌ها بکش. 2. برای لکه‌برداری از لباس‌ها، قبل از شستن با جوش شیرین یا آب لیمو لکه‌ها رو بزن. 3. برای پاک کردن شیشه‌ها، از مخلوط آب و سرکه استفاده کن. 4. برای برگردوندن درخشش ظروف استیل، از جوش شیرین و آب استفاده کن. 5. برای خوشبو کردن فضای خونگی، می‌تونی شمع معطر بذاری یا یه تکه لیمو رو توی آب جوش بندازی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

ب خودت برس استراحت کن کار هم ب وثتش ولی ن همیشه

ایناروهم انجام میدم 

ولی قبل شروع کار خونه 😁

موهامو با سنجاق و کش های گوگولی می‌بندم 

آبرسان و... بعدددد پیش به سوی کار خونه 

1. برای تمیز کردن فرش، یه پارچه مرطوب با سرکه سفید بگیر و روی لکه‌ها بکش. 2. برای لکه‌برداری از لباس ...

و من یه نکته برای خوشبو شدن خونه بگم که داخل کیسه جارو برقی یه پاف اسپری ملایم بپاشید وقتی جارو برق روشن میشه گرمای موتور میخوره به بدنه جارو برقی بوی اسپری بلند میشه  و تمام خونه خوشبو میشه 15 ساله من اینکارو میکنم 

هر چیزی رو سر جای خوش بزار مرتب بودن خیلییی مهمه هر روز به دستمال رو لوازم و میز بکش و برنامه ریزی کن من شنبه سالن و تمیز میکنم یکشنبه خوابها رو دوشنبه اشپزخونه سه شنبه حموم توالت همیشه خونم مث دسته گله