2777
2789
عنوان

توروخدا کمک کنید پسرم یبوست گرفته

493 بازدید | 55 پست

سلام ۸ ماهشه الان سه چهار روزه دسشویی نکرده و الان همش داره گریه میکنع دلش دست میزنی گریه میکنه چیکار کنم الان ن دکتر میتونم ببرم ن چیزی امروزم زیاد دادن ب خوردش 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیاف گلیسیرین 

من خودم شدیدا حساسم روی استفاده از اینجور چیزا

ولی پی پی سمه باید خارج بشه 

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

سلام عزیزم، روغن زیتون خوب اگر داری یکم بده بهش بخوره، تو غذا بریز، و چند قطره بمال به شکمش حدودا پنج تا ده دقیقه در جهت عقربه ساعت ماساژ بده ملایم، براش سوپ درست کن بهش بده، زرد آلو و آلو بخارا هم خوبه

سلام. عزیزم پسرم یکسال درگیر یبوست شدید و مزمن بود و طبق دستور پزشک پودر پیدرولاکس دادم بهش

ببرید دکتر و با توجه به اقتضای سنشون بپرسید چقدر پیدرولاکس بدین 

کاملا درکتون می‌کنم

نمیزاشت ولی کلی ماساژ دادم

حتما با روغنی که گفتم باشه

خودتم از مسهلات استفاده کن تاثیر داره رو شیرت

انجیر ، روغن زیتون ، روغن بادام شیرین ، سیب با پوست

نا امید نمیشم از درگاه حضرت زهرا و ائمه اطهار مطمئنم بهترین ها برام اتفاق می افته♥️