2777
2789
عنوان

بهترین روش برای فراموش کردن چیه

130 بازدید | 14 پست

بچه ها من حدود یک ساله کات کردم و هنوز دوسش دارم . هنوز پیشقدرم میشم و هنوز امیددارم یه روزی درست بشه همه چی .چمیدونم از کائنات 🙄.

چون قبل از اینکه با ایشون اشنا شم خیلی از خدا میخواستم یکیو بیاره تو زندگیم که رفتنی نباشه ...یه جورایی باورم شده بود این همونیه که قراره تا اخر عمرم باهاش بمونم

اونی که باهاش بودم خیلی ادم خوبی بود و متاسفانه اشتباهات من باعث شد خراب بشه همه چی . مطمئنم دیگه یه ذره علاقه هم نداره بهم دیگه  .

خسته شدم از شرایط میشه کمکم کنین رهاش کنم و برم ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جایگزین نکن چون که مدام مقایسش میکنی و مدام دلت بهونه همونی میگیره که دلت پیشش گیره. فراموشی خود به ...

دیدی بعضی چیزا قسمت نیست که بشه ؟ 

من همه کار کردم . کلاس خیاطی رفتم . وقتی پشت چرخ بودم همش اون تو فکرم بود .

سر کار رفتم ...شب خسته که برمیگشتم میرفتم اونو استاک میکردم .

کلاس زبان رفتم ...همش تو ذهنم این بود که چقدر دوست داشت زبانم خوب باشه .

یه جورایی حس میکنم چون از خدا خواسته‌ بودمش ...خدا باهام لج کرده سر اینکه خرابش کردم 

😂😂😂مثل من باش مغرور خودتو دست کم نگیر بزار اون بیاد سمتت بگو من ارزشم خیلی بیشتر ازین حرفاست

ببین اگه قبلا بود اینجوری میگفتم .

اونم خیلی بهم میگفت تو هیچ شرایطی خودتو کوچیک نکن .

ولی دیگه خیلی غرورم خورد شد و باعث شد کلا از چشم بیوفتم .

دیگه نمیاد ...تنها راهش اینه که چمدون ببندم برم . ولی هر بار برگشتم .نمیخوام بیشتر از این تکرار شه واقعا خستم