2777
2789
عنوان

نمیفهمم بقیع چی میگن🙄

119 بازدید | 9 پست

ینی یکی ساعت ها ی چیزو برام تعریف کنه و توضیح بده نمیتونم تمرکز کنم و حرفشو گوش میدم

ینی تو چشاش زل زدم صداشم میشنوم ولی نمیتونم گوش بدم

نمیدونم چجوری منظورمو برسونم🤣🤣

همه فک میکنن خیلی فراموش کارم ولی اصلا چیزی گو نمیدم که فزاموش بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من وقتی یکی صحبتش طولانیه اینجوری میشم 😂

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

شاید داری الزایمر میگیری اینم از علائمشه فقط فراموش کردن نیست 

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست 

خوب چرا؟دقت کن ببین چی میگه،برات مهم باشه میشنوی

سعی میکنم ولی هی حواسم میره ی جای دیگه😂😂😂ینی تک چشتی طرف زل زدم دارم ب ی چیز دیگه فک میکنم اون بدبختم فک میکنه دارم ب اون گوش میدم حرفشک ادامه میده