2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا وچقدر

210 بازدید | 22 پست

قبول دارید حرفمو ادم وقتی ازدواج میکنه حتی خواهرخودش هم باهاش حسودی میکنه 

کافیه یکم وضع مالی و زندگیت بهترباشه ...

من ادم فخرفروش و اهل پزدادن نیستم ولی شوهرم خداروشکردستش ب دهنش میرسه.خواهرم شوهرش شغل ثابت نداره بیشتروقتا پدرم خرجشون میده

و اینکه شایدبگیدچراازدواجشون موافقت کردید خودش راضی بود هیچکس هیچکس راضی ب ازدواجش نبود الانم میگیم جداشو مردزندگی نیس میگه ن خوبه فلان پشتش درمیادبااینکه خودشم میدونه شوهرش ن بلده احترام بزرگتر کوچکتربگیره ن بلده توجمع درست رفتارکنه بارهاب خونوادم خواهرم بی حرمتی کرده.هرچقدم میگیم جداشو میگه ن تومردم ابروم میره منی ک براش جنگیدم..واینکه شوهرشم قرص مصرف میکنه..حالاهمه ازشوهرمن و تعریف میکنن احترامش دارن خواهرم اومده درگوشم میگه شوهرت...

خدایاشکرت...❤️

میگه ی سوال بپرسم راسشو بگو میگم چیه میگه شوهرت نزول میده میگم ن بجون ی داداشم این چ حرفیه و میدونم شوهرت گفته ی نگاه ب شوهرش کردو خنده ش گرفت گفت ن یکی دیگ گفتع گفتم ن اصلااهل اینحرفاتیس.‌سوهرش همش دنبال اینه ک تخریب کنه شوهرمنو من تازه۲ماه عروسی کردم زندگیم دوس دارم امام حسین خودش وساطت یهم رسبدنمون شد اینقدازخواهرم عصابم خورد چقدر حسود بایدباشه ک باشوهزش هزاران تحمت بزنن

خدایاشکرت...❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا حسادت همیشه هست 

حالا برای شما کنترل شده ست و دلیل داره ، برادرهای همسرم وضعشون از ما بهتره با این حال سر حسادت با همسرم چند ساله قهرن و هیچ رفت و آمدی نداریم حتی عروسیمون هم نیومدن

میگه ی سوال بپرسم راسشو بگو میگم چیه میگه شوهرت نزول میده میگم ن بجون ی داداشم این چ حرفیه و میدونم ...

خو از الان بت بگم میخوای زندگیتو این زن و شوهر داغون نکنن ازشون دور شو ای فرزندم😊

میگه ی سوال بپرسم راسشو بگو میگم چیه میگه شوهرت نزول میده میگم ن بجون ی داداشم این چ حرفیه و میدونم ...

ازشون دور باش

خیلی مواظب خودتون باش

واسه چشم زخم و اینا از در خونه اومدین بیرون معوذتین بخونین

یا حرز امام جواد بگیرین

کلا حسادت همیشه هست حالا برای شما کنترل شده ست و دلیل داره ، برادرهای همسرم وضعشون از ما بهتره با ای ...

اره ولی اخه چرا ب چ قیمتی اینجوربگی.چن روز هی شوهرخواهرم راجب نزول میگفت من خرنمیدونستم داره تیکه میندازه ک امشب خواهرم اینجورگفت فهمیدم دسشون تو ی کاسه س

خدایاشکرت...❤️

خو از الان بت بگم میخوای زندگیتو این زن و شوهر داغون نکنن ازشون دور شو ای فرزندم😊

ب مامانم گفتم دیگه نگو ب خواهرت سربزن نگاه چی میگه گفت ولش کن بچسب ب رندگیت و اون خودش شوهرش عرضه نداره دوس داره همروخراب کنه

خدایاشکرت...❤️

ارتباطتو باهاشون کم کنید و کلا زندگیتون رو تعریف نکنید ! 

چون فکر میکنن چه خبره 

این بهترین راهه

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

روچه حساب این حرفو میزنه دامادتون؟

خودش کارنمیکنه بابام بعصی وقتااجاره خونه ش میده لابدخواهرم بهش گفته شوهرخواهرمو نگاه چ زرنگ فلان توام عرضه کارداشته باش )و اینکه هم شوهرمن هم خواهرم تقریباادمای معروفین ازلحاظ شغلی توسهرمون ولی شوهرخواهرم خودش بااخلاقشو همه چیش خراب کردکارشوخراب کرد ..بعدسرشب ب خواهرزادم باصدابلندمیگفت بابات ی ادم شناخته شده س هرجامیری همه میگن عه بابات کیف میکنی دخترم.خواستم بگم خاک توسرت معروفیتت ب نون اب نمیشه خونوادم راهنمایش میکنن شغل دیگه پیداکن میگه دوس ندارم اینجورراحتم خیلی پرو بی ادب گستاخ

خدایاشکرت...❤️