2777
2789
عنوان

اونایی که فن بیانشون خوبه

140 بازدید | 21 پست

بچه ها من کلا از جمع فراری ام چون حس میکنم نمیتونم خوب حرف بزنم ارتباط برقرار کنم برای فن بیان خوب چیکار باید کردکلا چجوری یه شخصیت متفاوت میشه ساخت سرزبون دار بود؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سعی کن هرحرفی میخای بزنی قبلش فکر کنی و نسنجیده حرف نزنی در کل زیاد صحبت نکنی چون ادمایی ک زیادحرف م ...

راس میگی منم اینجوریم یکی که زیاد حرف میزنه دائما دلم میخواد فرار کنم😂

حرف نزدن بهتر از مزخرف گفتنه ولی در کل اعتماد به نفست رو بالا ببر. چیزی به ذهنت میرسه که فکر میکنی جالبه نترس بگو. با غریبه‌ها تمرین کن یعنی تو مکانهای عمونی مختلف یه مکالمه کوتاه با مردم داشته باش فوقش جالب هم نشد مهم نیست به مرور بهتر میشی

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
تاثیر داره؟

بله

از بلند صحبت کردن دیگه نمیترسی 

و یه تمرین میشه برای شمرده حرف زدن 

یه خانومی هم گفتن کتاب خوب خوندن که اینم عالیه باعث میشه حرفی برای گفتن داشته باشی

این دوتا کارو باهم کنی موثره 

- ز غوغای جهان فارغ -  ‌‌        ‌                            ‌‌        ‌‌      نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی