2777
2789
عنوان

بدن کی اینطوریه

154 بازدید | 14 پست

یه مدت کنجد خوردم گاهی هم رازیانه فیبزوم رحم گرفتم رفتم دکتر ازمایش گرفته ذخیره تخمکم پایینه بهم پودر فمی بست داده حالا اونم خوردم یکی از سینه هام توده درومده 

یعنی بدن من حساسه به استروژن ؟ یا برای همه زنها اینطوریه ؟مثلا این پودرو داده که تقویت بشه تخمک هام زد یه جا دیگمو خراب کرد😔

🔹 آیا بدن تو به استروژن حساسه؟

ممکنه بدن تو حساسیت بالاتری به هورمون‌های استروژنی یا شبه‌استروژن‌ها داشته باشه. چون:

1. کنجد و رازیانه هر دو حاوی هستن — موادی گیاهی که در بدن مثل استروژن عمل می‌کنن.
  2. پودر فمی‌بِست (FemiBest) هم معمولاً ترکیبی از هست که ممکنه به‌صورت غیرمستقیم روی سینه یا بافت‌های حساس به استروژن تأثیر بذاره.
  3. اینکه توده در سینه بعد از مصرف این ترکیبات ظاهر شده، می‌تونه نشونه‌ای باشه که بدنت به افزایش یا تحریک هورمونی واکنش نشون داده.

نه، همه‌ی زن‌ها این واکنش‌ها رو ندارن. اما در بعضی‌ها:

• ژنتیکی به استروژن حساس‌ترن.
  • سابقه‌ی فیبروکیستیک سینه، فیبروم رحم، یا آندومتریوز دارن.
  • یا بدنشون با اختلالات هورمونی زودتر دچار واکنش‌های این‌چنینی میشه.
  1. حتماً سونوگرافی سینه و رحم رو انجام بده و توده‌ی سینه رو پیگیری کن. شاید کیست ساده باشه ولی مهمه که بررسی بشه.
  2. در مورد مصرف دوباره‌ی یا گیاهان دارای فیتواستروژن (مثل رازیانه و کنجد) با پزشک غدد یا متخصص زنان مشورت کن.
  3. ممکنه لازم باشه تست هورمونی دقیق‌تری مثل:
    • استرادیول
    • پرولاکتین
    • AMH
    • LH/FSH
      انجام بدی که مشخص شه آیا واقعاً تعادل هورمون‌هات بهم خورده یا نه.

وقتی ذخیره‌ی تخمک پایین باشه، پزشک گاهی تلاش می‌کنه با دارو یا مکمل این روند رو کند کنه یا کیفیت تخمک رو بالا ببره. ولی اگه بدنت با این کار داره جای دیگه مشکل نشون می‌ده، باید مسیر درمانت اصلاح بشه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مشکلات هورمونی ،بله باعث میشه ،همه بدن ها مثل هم نیستن .ورزش کن

چند ساله ورزش میکنم بدنم چربی کمی داره و تو خانوادمون نداریم کسی فیبروم داشته باشه ولی من رحمم فیبروم گرفته و از اون طرف ذخیره تخمکم پایینه اگه استروژن مصرف نکنم ممکنه بدتر هم بشه و از اون طرف مصرف میکنم اینطوری میشه سینم توده دراورده😭

هزینه ازمایش ذخیره تخمک چقدر شد استارتر؟

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
بخاطر رازیانه هستشنیدم رازیانه باعث کیست سینه میشه

ذخیره تخمکم پایینه چی اصلا بدن از تو داغونه ظاهرشو همه میبینن میگن چقدر خوشهیکلی ولی از تو داغونم خوبه که ازدواج نکردم انقدر اعصابم خورده از بدنم 

چند ساله ورزش میکنم بدنم چربی کمی داره و تو خانوادمون نداریم کسی فیبروم داشته باشه ولی من رحمم فیبرو ...

غذاهات چی رعایت میکنی ؟؟مثلا شیرینی جات سردیجات رو رحم تاثیر مستقیم داره . 

یه دکتر دیگع برو ببین اون چی تجویز میکنه ؟؟

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
غذاهات چی رعایت میکنی ؟؟مثلا شیرینی جات سردیجات رو رحم تاثیر مستقیم داره . یه دکتر دیگع برو ببین اون ...

میخوام یه دکتر دیگه برم ببینم چی میگه تروخدا برام دعا کنید فکر کنم رو اعصابم هم تاثیر گزاشته

اصلا شیرینیجات نمیخورم بدنم به قند هم حساسه قندم میره بالا

صبحونه جو دو سر میخورم زوزانه سبزیجات میخورم ورزش همهمیشه روتینمه باشگاه اخه کی اینهمه رعایت میکنه ولی باز مریضه😭

میخوام یه دکتر دیگه برم ببینم چی میگه تروخدا برام دعا کنید فکر کنم رو اعصابم هم تاثیر گزاشتهاصلا شیر ...

نگران نباش خوب میشی ، منم ۳ سال درگیر پلی کیستیک و مشکلات رحم بودم ، هنوزم درگیرم .

تهران هستی؟دکتر معرفی کنم؟

اره تهرانم عزیزم اگه دکتری باوجدان و خوب میشناسی معرفی کن

دکتر میترا کاریان ،تو بیمارستان میلاد صبح ها ، و مطبش تو ونک ،البته من ۵ سال پیش رفتم پیشش فوق تخصص داخلی هست خیلی با تجربه س . الان خب  ندارم کجاس .

دکتر مریم شهبازی تو بیمارستان پیامبران شنبه ها صبح . دکتر الهام تقدیسی شنبه ها بیمارستان پیامبران صبح ،اینم خیلی با تجربه س ، مطبش نمیدونم کجاس