2777
2789
عنوان

پسرم دو سالشه پریشب یه حرکاتی زد ینی برگ برام نموند👻😵‍💫😶‍🌫️

| مشاهده متن کامل بحث + 228996 بازدید | 679 پست

دیدی وقتی با انگشت اشارت میزنی به پهلوی کسی یه کوجولو تکون میخوره 

دیدم پسرم از سمت کمد انگار یکی باهاش اینکارو میکنه هی پهلوی راستشو جمع میکرد و دستشو هی میکشید انگار بخواد دستشو از کسی قایم کنه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به قول خودش خسته بوده پشه بند نزده ،ولی تا صبح بیدار مونده بچه رو خارونده😂 خب از اول پشه بند میزدی ...

😂😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
و هی اون سمتش که سمت کمد بود میکشید اینور که انگار به چیزی نخورهمن دیگه یواش یواش نگران شدم چون هر چ ...

عمو جان بودن؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

هی تکون میدادم پاهاشو هی اسمشو صدا میکردم اصلا انگار من نبودم

شروع کردم براش معوذتین خوندن دستاشو گرفتم بلندش کردم منو نگاه کرد با خجالت یه خنده ای بمن کرد سرشو کشید سمت بالش صورتشم فرو برد تو بالش که مثلا خجالت کشیده ازم

دوباره گذاشتم رو پاهام دوباره تکرار شد

سوره بقره رو روشن کردم گفتم انرژی فضا رو بالا ببرم

ولی دوباره نگاه میکرد پشت سرم و چشماش درشت میشد 

بعد من سرمو میکشیدم ببینم داره منو نگاه میکنه یا نه میدیدم نگاهش همونجاس و تکون نمیخوره