2777
2789

تایم کمی رو برا خواندن این تاپیک بذار ....

داریم روزای که پشت سر هم تکرار میشن می‌گذرانیم بعضی روزا داغونیم‌ ناراحتیم بعضی روزا خوشحال شاد اما توی همه این روزا ما صبح پا میشیم دوباره شب می‌خوابیم فاکتور بگیریم از کارای که انجام میدیم همیشه همینه

اگه پروسه زندگیتون رو همین رواله‌ هر روز داره روز قبل تکرار میشه یعنی زندگیتون جوریه‌ که راضی نیستید ب شغلتون علاقه دارید هر روز با ذوق میرید سر کار یا نه از عادت مجبوری به خونه داریتون علاقه دارید عاشق همسرتون هستید یا نه یک وظیفه سنگینی که افتاده بار شما و مجبورید هر روز کار کنید

بلند شید با همه خستگی ی حرکتی بزنید زندگیتون از روال تکراری در بیاد ب چیزایی که علاقه دارید برسید تلاش کنید براشون تا زندگیتون براتون شیرین تر بشه❤️

ما کوچیکا خدامون بزرگه...

تغییر

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله کنکورفنی:)

تاپیک های قبلیمو کاش خونده بودی به حدی من حالم بد شد که قلب درد گرفتم منی که تا حالا سابقه نداشتم گفتن از فشار زیاده 

هنوز حالم بده اما گفتم فردا می‌شینم میخونم بیخیال حرفایی که میخورم

من تو بحث چندبار به همسرم‌گفتم تواگر بنویسی ووکالت بدی من میرم جدا میشم اونم گفت حالا که هرچی خودمو به اون راه میزنم باز تکرارمیکنی بیا مینویسم ومن الان پروسه زندگیم‌تموم شده چون اگر نرم تا اخرعمر باید دهنمو ببندم اگر برم‌زندگی  بچه هامو خراب کردم شیطان مینداخت تو دهنم انگار ما خیلی روطای سختی رو به خاطر اطرافیان و دخالت و انتظاراتشون پشت سرگذاشتیم چقدر عاشق هم بودیم ولی شوهرم‌سرد دشد باهام منم گیز بش دادم...

خدایا یه گوشه چشم تو برای حل مشکلات ماکافیه🙁
من تو بحث چندبار به همسرم‌گفتم تواگر بنویسی ووکالت بدی من میرم جدا میشم اونم گفت حالا که هرچی خودمو ...

برو باهاش صحبت کن اونم شاید مثل الان تو پشیمون نذار هر روز غم غصه‌ بخوری 

😔بمیرم الهیچی بگم بخدا اصلا موندم هنگم

نگو خیفی دختر 

بخدا منم هنوز فشار روم هنوز انگار اون فشار بغضا بیخ گلوم اونقدر گریه کردم قلبم تیر میکشید تنگی نفس داشتم 

اینا رو کسی جز خودم ندید آره اشتباه کردم تاوانم‌ بد پس دادم میخام دوباره از فردا شروع کنم

نگو خیفی دختر بخدا منم هنوز فشار روم هنوز انگار اون فشار بغضا بیخ گلوم اونقدر گریه کردم قلبم تیر میک ...

خوبه باز امیدتو از دست ندادی خواهر

من به اندازه ی تو داغون نیسم ولی واقعا لهم از همه نظر. دلتنگی اعصاب خوردی حوصله نداشتن و تمرکز نداشتن  خوبه که میخوای شروع کنی خدا کمکت کنه فداتشم🥲❤️

من که اصلا تمرکزم به باااد فنا رفته شاید امسالم گند زدم🙂

...🖤

خوبه باز امیدتو از دست ندادی خواهرمن به اندازه ی تو داغون نیسم ولی واقعا لهم از همه نظر. دلتنگی اعصا ...

دلتنگیت فکر کنم از همه بیشتر فشار میاره اگه کارت با دل گیر کرده واقعا سخته 

داغون شدمه دیگه بخدا برام دعا کن امسال قبول شم گذاشتنمه‌ لا منگنه

خوبه باز امیدتو از دست ندادی خواهرمن به اندازه ی تو داغون نیسم ولی واقعا لهم از همه نظر. دلتنگی اعصا ...

ی چند روز ب زور ام شده درس بخون بازم وارده پروسه درس خواندن میشی طوری نیست با غم با درد بدون تمرکز بخون