2777
2789
عنوان

بنظرتون خدا این نوع عبادتو قبول داره

| مشاهده متن کامل بحث + 2032 بازدید | 165 پست

آره این عبادته خدا هم هر روز همون ساعت منتظرته تا تو بری باهاش حرف بزنی 

ولی اگر واجبات رو انجام ندیم یعنی زیاد به حرف خدا احترام نمیذاریم و هر کاری دل خودمون میخواد انجام میدیم و این خیلی دل خدا رو میشکنه

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه عبادت محسوب نمیشه. نماز بخون و بعدش سر جانمازت باخداحرف بزن.

نمیتونم نماز بخونم 

اعتقاد زیادی ندارم ولی برا خدا جونمم میدم 

کچا کوردم ایرانیمه🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

البته که ما در جایگاهی نیستیم که عبادت بودن یک امر رو تعیین کنیم

البته که عبادت تعریفش مشخصه. 😊

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

منم رو تراس خونم اینجوریمبقول اقا رضا مارمولک راه های رسیدن به خدا به تعداد ادمهای دنیاست

خیلی حس خوبی دارم اون تایم 

خیلی ب خدا نزدیکم ، لازم باشه با گریه باهاش حرف میزنم و در کل خیلی ارتباط خوبی دارم باهاش

کچا کوردم ایرانیمه🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

البته که عبادت تعریفش مشخصه. 😊

بله معنیش یعنی پرستش

اما شما در جایگاهی هستی که تعیین کنی چه چیزی پرستش خداوند هست و چه چیزی نیست؟

خانم های خوشگل هیچوقت باهم پرابلم نداشتن🎀 آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

نمیتونم نماز بخونم اعتقاد زیادی ندارم ولی برا خدا جونمم میدم

عزيزم وقتي كسي رو دوست داري و جونتم براش ميدي پس بايد حرفاشم چشم بسته قبول داشته باشي. چه جوري خدارو اينهمه دوست داري ولي اعتقاد به چيزي كه برات واجب كرده نداري؟!

نميشه كه! خودتو گول نزن تو اين دو روز دنيا. 

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

همون یکساعتو چرا نمیبری پای سجاده؟

چون قدم زدن و بیشتر دوست دارم

خيلي جالب گفتي. خوشم اومد

یه جایی شنیدم که یه بزرگی میگفت مدتی بود خیلی بهم کرامات میشد از این طرف دیوار بدون هیچ مانعی اون ورو میدیدم و خیلی کرامات دیگه میگه ولی طی یه اتفاقی فهمیدم اون ها کرامات شیطانی بوده نه خدایی😔

من واقعا به فکر رفتم....

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

همه دعات نوشته و ثبت شده 

چون خدا ذره رو حساب میکنه 

اما نماز عمل مورد تاکید و مهمی که خدا خواسته از ما ....

خیمه و عمود دین 

رأس دین 

مورد تاکید قرآن 

اولین سوال قبر 

طوری که به اهل جهنم میگن چی شد که این جا گرفتار شدید

داخل قران امده که میگن ما در دنیا از نماز گزاران نبودیم و ...

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
خیلی حس خوبی دارم اون تایم خیلی ب خدا نزدیکم ، لازم باشه با گریه باهاش حرف میزنم و در کل خیلی ارتباط ...

منم همینم اگر بدونی جه کارا برام کرده خدا عشقه این دفعه اهنگ وفتی میای صدای پات هایده رو هم بزار