2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم نیومده بچه هام دوتاشون خوابیدن یکیش بیداره فردا ناهار مهمون دارمخیلی هم خوابم مبادا ولی تا ورو ...

وروجک پسره یا دختر؟😍😁

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

دلم خونه

یک ساله یه شرکتی کار میکنم . تو واحد ما ما دو نفریم.به من کار نمی‌دن میان به یه همکار دیگم تو واحد دیگه کار ما رو میدن.منو تو جریان کارهای واحد قرار نمی دن..امشب فهمیدم بدون اینکه بمن بگن یه تغییر دادن این وسط..خیلی ناراحتم شدم که بمن نگفته بود همکارم.بهش گفتم چرا نگفتی گفت یادم نبود ولی در کل انگیزه ای دیگه برای موندن ندارم

پسره

خدا حفظش کنه الهی 

عاشق بچه هام 

وروجک بده من مواظبش باشم شما بخواب😂 کاش میشد😄

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

عزیزمخودت بچه نداری حتما اینو میگی بخدا آنقدر سخته بچه داری

آره مجردم 

میدونم خیلی سخته

ولی بچه ها رو دوست دارم کلا 

از اینکه وقت بگذرونم باهاشون خوشم میاد 

خدا قوت بده به همه مامان های مهربون❤️

آره مجردم میدونم خیلی سختهولی بچه ها رو دوست دارم کلا از اینکه وقت بگذرونم باهاشون خوشم میاد خدا قوت ...

مرسی قربونتون برم

ایشالله ازدواج میکنی 

خدا بهت بچه های ناز میده

مرسی قربونتون برمایشالله ازدواج میکنی خدا بهت بچه های ناز میده

عزیزم😅

مرسی از شما 

خدا عزیزانتون حفظ کنه