2777
2789
عنوان

تا حالا براتون پیش اومده یه موقعیت خیلی خوب نصیبتون بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 31 پست
یبار خیلی ناراحت شدموقتی نامزد بودیم همکلاسیم گف عکس نامزدتو ببینم منم نشونش دادم یجوری نگاش کرد گف ...

متاسفم از تجربه ایی که داشتی عزیزم‌

اون از حسادتش گفته 

شما قطعا خودت خوب بودی که همسر خوبیم نصیبت شده

✨🤍...Be what you are

فکر کنم کلا ادما یجوری شدن چشم ندارن یکیو بهتر از خودشون ببینن امیدوارم سهمت تو همه چیز از همه کسایی ...

نمیدونم چرا، از خواهرام بگیر تا جاریم، حتی همسرم. 

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باورت میشه چهارم فروردین رفتیم انگشتر نشون بخریم همه جا بسته بود گفتن فردا باز میشه بهمون خندیده بود ...

قلب اینجور ادما خیلی سیاهه بنظرم 

البته همون حرصی که میخورده براش کافی بوده 

مشخصه که چقدر ازدواج شما ایشونو اذیت کرده

✨🤍...Be what you are

فکر کنم کلا ادما یجوری شدن چشم ندارن یکیو بهتر از خودشون ببینن امیدوارم سهمت تو همه چیز از همه کسایی ...

خب همین، یه اخلاقی دارم طمع ندارم، به ساده ها راضی میشم واسه خودم. یعنی خیر بقیه منو ناراحت نمیکنه واسه همینه خدا همیشه راهمو راحت تر هموار میکنه، همیشه هوامو داره. خیلی وقتا از موقعیت‌های سخت راحت دراومدم

آره با اینکه موقعیت طرف از منم بهتر بود. تازه شرایط منم میدونست که کلا وضعیتم داغونه ..

یه جوری رفتار کردم که انگار نفهمیدم حسودی کرده 

بعضی اوقات که روی اعصاب بره غیر مستقیم به روش میارم ولی خیلی داغونه طرف

هر چی میگم که نباید باور کنی حاجی 

متاسفم از تجربه ایی که داشتی عزیزم‌اون از حسادتش گفته شما قطعا خودت خوب بودی که همسر خوبیم نصیبت شده

مرسی قشنگم

گویند لبِ یار کند رفع عطش را                                       من هر چ مَکیدم لبِ او، تشنه ترم کرد.✨️♥︎

قلب اینجور ادما خیلی سیاهه بنظرم البته همون حرصی که میخورده براش کافی بوده مشخصه که چقدر ازدواج شما ...

بله واقعا بار ها هم بهشون گفتم که برادرش خیلی از من بزرگتره تقریبا سیزده سال تفاوت سنی الانم بارها از خدا خواستم بهترینا رو سهم دلشون بکنه

مهم دله وگرنه چشم هر روز یکی بهترشو میبینه

خیلی بده اینجوری میدونی ادم مجبوره تموم موفقیتاشو قایم کنه که مبادا حسادت بقیه تحریک بشه

اره، میفهمم. آدم میترسه

آره با اینکه موقعیت طرف از منم بهتر بود. تازه شرایط منم میدونست که کلا وضعیتم داغونه ..یه جوری رفتار ...

خیلی خوشم اومد ازین جملتون که گفتید یجوری رفتار کردم که انگار متوجه نشدم حسودی کرده 

منم حتما همینکارو میکنم 

اینطور ادما هرچی به روی خودت نیاری بیشتر حرص میخورن😅

✨🤍...Be what you are

بله واقعا بار ها هم بهشون گفتم که برادرش خیلی از من بزرگتره تقریبا سیزده سال تفاوت سنی الانم بارها ا ...

چقدر شما  مهربونین و قلبتون بزرگه 

منم دعا میکنم براشون 

هرکس که از خوشبختی بقیه در رنجه خدا دو برابر بهش بده که اروم بشه اونم

✨🤍...Be what you are

خب همین، یه اخلاقی دارم طمع ندارم، به ساده ها راضی میشم واسه خودم. یعنی خیر بقیه منو ناراحت نمیکنه و ...

خداروشکر عزیزم 

خدا به قلب ادما نگاه میکنه 

من خیلی به این اعتقاد دارم

✨🤍...Be what you are

خیلی خوشم اومد ازین جملتون که گفتید یجوری رفتار کردم که انگار متوجه نشدم حسودی کرده منم حتما همینکار ...

اره . ولی خب خیلیا میگن باید مقابله کنی بحث کنی به طرف بگی حسود و اینا...

کلا برای آرامش خودم همینجوری میکنم ...آخه حوصله درگیری ام ندارم

هر چی میگم که نباید باور کنی حاجی 

چقدر شما مهربونین و قلبتون بزرگه منم دعا میکنم براشون هرکس که از خوشبختی بقیه در رنجه خدا دو برابر ...

همیشه به خدا گفتم که خدایا چه دوستم چه دشمنم هر چی برام میخواد اول به خودش بده دلم نخواسته هیچ وقت در حق کسی بدی کنم 

مهم دله وگرنه چشم هر روز یکی بهترشو میبینه