2777
2789

اما اطرافیانتون( دوستا و اشناها) از این موضوع اذیت بشن و به عبارتی حسادت کنن؟ واکنش شما چی بوده؟ 

✨🤍...Be what you are

خیر💔

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       کاربری دست دونفره ـ منو دوست همیشگیم                •|delnaz|•  •|yasaman|•

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من چیزی به عنوان شانس تو زندگی نداشتم 

یهویی یه چیز بیاید و کن فیکون کنه  من برای من نشده 

هر چی بوده از زحمت خودم بوده

ولی خب با این وجود هم آدمایی بودن که بی دلیل با من بد بودن و من این روی پای حسادت میذارم 

اینکه خودشون اگر تلاش می‌کردم می‌تونستن به این موقعیت برسن 

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

اره شوهرم

من راستش الان خیلی ناراحت شدم ازین واکنشی که از اطرافیانم میبینم 

شما چطوری ناراحتیتون رو کنترل کردید؟

اصلا ارزش ناراحت شدن داره بنظرتون؟

✨🤍...Be what you are

من چیزی به عنوان شانس تو زندگی نداشتم یهویی یه چیز بیاید و کن فیکون کنه من برای من نشده هر چی بوده ...

برای من هم همینطور بوده 

با تلاش خیلی زیاد یه موقعیت خیلی خوب نصیبم شده اما عجیبه بعضیها اون همه زحمتم رو نمیبینن فقط به نتیجه حسادت میکنن

✨🤍...Be what you are

اره، موقعیت‌های خاستگارام، کارم، کلاسام، ازدواجم، کلا خار چشم همه ام حتی بااینکه سهمم تو همه چی کمتر از همه بوده🤣🤣

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
بله روزی که نامزدی کردم دختر خالم چون به برادرش جواب منفی داده بودم کلی پشت سرمون حرف زده بود

بنظرم ادمای این مدلی ضعفشونو با این رفتارا نشون میدن 

✨🤍...Be what you are

من راستش الان خیلی ناراحت شدم ازین واکنشی که از اطرافیانم میبینم شما چطوری ناراحتیتون رو کنترل کردید ...

یبار خیلی ناراحت شدم

وقتی نامزد بودیم همکلاسیم گف عکس نامزدتو ببینم منم نشونش دادم یجوری نگاش کرد گف چطور این اومد ترو گرفت؟ 

آخه شوهرم جذاب و خوشگله موقعیت کاری و مالیشم اوکیه 

کل اون روز و خودخوری کردم و حالم بد بود بعدش دیگ بش فکر نکردم هر چند دوباره و دوباره پیش اومد 

گویند لبِ یار کند رفع عطش را                                       من هر چ مَکیدم لبِ او، تشنه ترم کرد.✨️♥︎

برای من هم همینطور بوده با تلاش خیلی زیاد یه موقعیت خیلی خوب نصیبم شده اما عجیبه بعضیها اون همه زحمت ...

آخه وقتی خودشون هم با تلاش میتونن برسن برا چی حسادت 

خیلی خنده داره 

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

اره، موقعیت‌های خاستگارام، کارم، کلاسام، ازدواجم، کلا خار چشم همه ام حتی بااینکه سهمم تو همه چی کمتر ...

فکر کنم کلا ادما یجوری شدن چشم ندارن یکیو بهتر از خودشون ببینن 

امیدوارم سهمت تو همه چیز از همه کسایی که بهت حسادت میکنن بالاتر و بهتر باشه عزیزم

✨🤍...Be what you are

بنظرم ادمای این مدلی ضعفشونو با این رفتارا نشون میدن

باورت میشه چهارم فروردین رفتیم انگشتر نشون بخریم همه جا بسته بود گفتن فردا باز میشه بهمون خندیده بود گفته بود از بدشانسیشه

مهم دله وگرنه چشم هر روز یکی بهترشو میبینه

آخه وقتی خودشون هم با تلاش میتونن برسن برا چی حسادت خیلی خنده داره

میدونی داستان اونجاست که خیلیها نمیخوان زحمت بکشن اما طاقت اینم که ببینن یه نفر تلاش میکنه رو ندارن

✨🤍...Be what you are