بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بچه ها با هم فرق دارن دیگه الان محیط زندگی و ژن های این بچه با کدوم بچه یکسان؟ اشاره داره؟ فهم از اسم خودش داره؟ خطر رو متوجه میشه ؟ تماس چشمی دارن؟ اینا مهمن
جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
من پسرم تا دوسالو یازده ماه هیچی نمی گفت از شش ماهگی کارتون انگلیسی میذاشتم واسش اثرات اون بود قطع کردم یواش یواش شروع کرد سه سالگی کلمات گفتن،الان سه سالو ده ماهس داره یواش یواش جمله میگه،البته پسر من کلا دندون درآوردنش هم ناف افتادنش هم دیر بود
پسر من اینطوری بود سه سال و چهارماهه بود بردم گفتار درمانی روزی سه ساعت باهاش کار میکردم تا چهار سال و نیم دیگه راه افتاد الان سن بچتدشما هم برای گفتار درمانی زوده همکاری نمیکنه فقط اینکه باید به چالش بکشونی بچه ارو تا بتونه کلمات رو بگه
جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..