2777
2789
عنوان

بدنسازی سینه رو آب میکنه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 27 پست
اره. ولی کلا بخوای لاغر شی ب هر شکلی اگه ژنتیکت باشه ای میشه من رژیم گزفتم واقعا اب شد وحشتناکانقد ر ...

ببین من ۵۸ بودم بخاطر کنکور یهو شدم ۴۹ 

الان تازه اوکی شده ۵۴ شدم 

ولی خیلی بد شده 

گفتم ی باشگاه برم اوکی شه ک همه میگن آب میشه..

تو ژنتیکم کوچیک نی دو طرف دارا هستن 😂

چی برم بنظر شما؟ همون تی آر ایکس خوبه؟

نمیدونم عزیزم اطلاعاتم تو این زمینه کافی نیست 

اما به نظرم هر ورزشی انجام بدی باعث میشه چربی سینه ات آب بشه حالا یه ورزش زودتر آب میکنه یه ورزش دیرتر

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من ۵۸ بودم بخاطر کنکور یهو شدم ۴۹ الان تازه اوکی شده ۵۴ شدم ولی خیلی بد شده گفتم ی باشگاه برم ا ...

پس بیخیال باش بعد ازدواج خود به خود حجم میگیره 

اونوقت نمیدونی چیکار کنی کوچیک بشن

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

ببین من ۵۸ بودم بخاطر کنکور یهو شدم ۴۹ الان تازه اوکی شده ۵۴ شدم ولی خیلی بد شده گفتم ی باشگاه برم ا ...

بدنسازی بدنتو رو فرم میاره. الان شاید فکر کنی زشت میشی یا هرچی ولی خوشگل میکنه رو فرم که بیاد

اگرم که حرفه ای ادامش بدی کلا عضله جای چربی رو میگیره و یه سایزی بهش میبخشه

ولی بصورت کلی خانومای بدنساز بیشتر پایین تنه دارن تا بالاتنه

عزیزم من از سایز ۸۵ با شروغ کردن ورزش شدم ۷۵🤣اونم 75 A

یا خدا 😐😂 تو خوبی حالا 

من ۷۵ یعنی میخواد بشه ۶۵ 😐😂 جوش میمونه ازش میخوام ابروش و درست کنم چشمش کور میشه 

خب باtrxتپل شده بودی یا لاغر

من وقتی رفتم هیکلم تازه داشت از دوره نوجوونی در میومد 

سینه داشتم ولی بقیه جاها فرم خاصی نبود عادی بود 

وزنم ۵۴ بود اون موقع ک رفتم 

در عرض ۲ ماه شدم ۵۸ ، کلا عضله سازیم خوبه 

یعنی چربی نبود همش عضله بود اون ۴ کیلو 

اندامم شکل گرفت و خیلی اوکی شده بود خدایی سینمم تا جایی ک یادمه آب نشده بود 

بخاطر کنکور باشگاه و ول کردم و در عرض ۴ ماه از ۵۸ شدم ۴۹

ببین سینه ک اصلا یه وضعی شده بود مخصوصا اوایلش 

همین الانم راضی نیستم انگار فرمش خراب شده :/ چیکار کنم من آخه..الان ی چیزی بین ۵۳.۵۴ام یکم باز بهتره