2777
2789
عنوان

چکار کنم دختره از شوهرم دست بکشه😔

3768 بازدید | 109 پست

سلام خانما

دوهفته دیگه زایمانم هست و اومدم خونه مامانم یه شهر دیگه

شوهرم تنهاس و میدونم دوباره با همون دختره که بهم خیانت کرد هست

مثلا دو شب پیش زنگ زدم بهش چند بار دیدم گوشیش. مشغوله بعد زنگ زدم دختره اونم مشغول بود داشتن با هم حرف میزدن

شوهرم همیشه میزنه زیرش که نه تو توهم زدی و باهاش نیستم. دیروز به دختره پیام دادم و کلی حرصشو درآوردم در آخر بهم گفت من هستم تو هم باش ببینیم شوهرت کدوم مون رو انتخاب می‌کنه و اینکه این دختره طبق حرفاش سه ساله باهمن و منم چهار ساله ازدواج کردم 

بعد نیم ساعت شوهرم بهم زنگ زد با توپ پر ، مشخص بود دختره رو دیوونه کرده بودم با شوهرم دعوا کردن با هم

شوهرم باهام دعوا کرد چرا بهش پیام میدی چرا پای بقیه رو به زندگی مون باز می‌کنی و من اصلا باهاش نیستم و..چرت و پرت گفت

از دیروز باهام قهر کرده

باور میکنید حتی دوس دارم بره سمت دختره و دیگه سمت من نیاد و راحت شم از این کاراش 

چون من خیلی دوسش دارم خودم نمیتونم ازش دست بکشم مگه خود شوهرم منو رها کنه

موندم چکار کنم

فالله خَیرٌ حٰفِظٌ وَ هُوَ أَرحَمُ الراحِمین✨لطفاً برای سلامتی همه ی تو راهی ها یک صلوات بفرستید❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از مرد خیانت کار بچه اوردی 

بعد زایمان هم میخوای باهاش بمونی 

بعد میگی دختره از شوهرم دست بکشه 

قابل درک نیستین 

فازتونم معلوم نیس بچه رو بدبخت میکنین

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز

یعنی انقدر دوسش داری که با وجود اینکه میدوونی داره بهت خیانت میکنه،  باااش موندی،  تازه باردار هم هستی 

برگام ریخته

در هیایوی زندگی دریافتم؛  چه بسیار دویدن ها،  که فقط پاهایم را از من گرفت،  در حالی که گویی ایستاده بودم،  چه بسیار غصه ها،  که فقط سپیدی موهایم شد،  در حالی که قصه ای کودکانه ای بیش نبود.  دریافتم کسی اگر بخواهد،  «میشود» و اگر نخواهد « نمیشود»