2777
2789
عنوان

چکار کنم دختره از شوهرم دست بکشه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3769 بازدید | 109 پست
هر کاری کردی نزار دختره عنتر کاراش پیش بره

اینجوری فقط باید ادامه بدم

تا اون ازدواج کنه یا خودش شوهرمو ول کنه که بعید میدونم

فالله خَیرٌ حٰفِظٌ وَ هُوَ أَرحَمُ الراحِمین✨لطفاً برای سلامتی همه ی تو راهی ها یک صلوات بفرستید❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قبل حاملگی نمیدونستم خیانت میکنه

پس بهتره الان که میدونی بجا این مزخرفات که دوسش دارم و اینا دمشو قیچی کنی

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز

بنظرم خودتو کنار نکش تا اون دختره جاتو بگیره. حالا که اونا خیانت میکنن دنیا رو براشون جهنم کن. این زندگی حق تو و بچته. نزار ازت بگیرن. آخر سر هم مهریتو بگیر و اونا رو دق بده و جدا شو

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)

اسی برو اون هرزه رو جررررررش بده چه قد آرومی تو من بودم جر واجرش میکردم بعدم چرا ازش حامله شدی باید بفکر طلاق میبودی

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

خفه شو فقط هیچ بچه ای ناخواسته نیست

فک کنم خیلی تو زندگیت آسیب دیدی 

وگرنه این حجم از بی شخصیتی و بددهنی طبیعی نیست 

فالله خَیرٌ حٰفِظٌ وَ هُوَ أَرحَمُ الراحِمین✨لطفاً برای سلامتی همه ی تو راهی ها یک صلوات بفرستید❤️

الان هورمونات بهم ریخته بعدا تصمیم بگیرخاک تو سر بی لیاقتشون که قدر زن و زندگی رو نمیدونن

دقییییقاااااا

الان هیچ قدرت تصمیم گیری ندارم

فکر نمیکنم حست به شوهرت دوست داشتن باشه حست بیشتر ترس از تنهایی و بچه بزرگ کردن تنها و وابستگیه ادم نمیتونه کسیو ک بهش خیانت میکنه رو دوست داشته باشه اگر اینقد دختره پروعه و شوهرتم اینقد دوستش داره نمیتونی تا اخر عمرت همینطوری ادامه بدی

🫂🙂سردرگم در هیاهو