2777
2789

نمیتونم حرمتشو حفظ کنم وقتی عصبانی میشم 

خودم حال روحیم داغونه.  اونم زیاد لجمو در میاره و اذیت میکنه. میره رو مخم و هرچی از دهنم در بیاد میگم ...بعدشم پشیمون. که پشیمونی فایده نداره 

حال روحیم خیلی بده 😔😔😔😔

عجیبه

من همش ارزوم بود خواهر داشتم مگه تو مشکلات هوا هم رو ندارین اخه دخترودختر که همو بهتر می فهمن

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجیبه من همش ارزوم بود خواهر داشتم مگه تو مشکلات هوا هم رو ندارین اخه دخترودختر که همو بهتر می فهمن

هوای همو داریم. اما موقعی دعوامون میشه من هرچی از دهنم در بیاد میگم  نمیتونم خودمو کنترل کنم متاسفانه

هوای همو داریم. اما موقعی دعوامون میشه من هرچی از دهنم در بیاد میگم نمیتونم خودمو کنترل کنم متاسفان ...

نگو نمیتونم بگو خودم نمیخوام...حال روحی رو بهونه رفتار های زشتت نکن..اگه واقعا حال روحیت بده برو تراپیست ولی توجیه نکن کارهای  خودتو 

هوای همو داریم. اما موقعی دعوامون میشه من هرچی از دهنم در بیاد میگم نمیتونم خودمو کنترل کنم متاسفان ...

خوب چرا فکرتو درگیر می کنی که با عصبانیت جواب بدی

ابجی ما هر وقت میخایم یکی رو ناراحت کنیم که خالی،بشیم مگه دنبال نقطه صعفش نمیریم .. وقتی عصبی میشیم یعنی نقطه صعف داریم ولش کن کلا صبور باش

یعد وقتی هیچی نمیگی طرف خودش میسوزه 

اگه نمیشه که دوری و دوستی هم خوبه برو سرکار کلاس مهارتی ..

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم