2777
2789

لطفا راهنمایی کنید دقیقا چکارایی انجام دادین؟ چجوری باورهاتونو تغییر دادین؟ 

و اینکه بنظرتون کمبود اعتماد بنفستون ریشه اش از کجا بود؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اول کمبود اعتماد توچی میبینی؟

پوست تیپت و نوع گوشیت یا هنوز خودت نشناختی

خوب براهمشون راهکار هست

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

اگه یکی بهتون صربه زده باشه حتی تو ابروتون .. باز چطوری تونستین بلند شید واقعا چطور میشه کنار اومد حتی اگه مادرتون نباشه و خواهر نداشته باشه یایه پدر

همش سردرد دارم و گریم می گیره احساس می کنم تنها نبودم صربه نمی خوردم 

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

اول کمبود اعتماد توچی میبینی؟پوست تیپت و نوع گوشیت یا هنوز خودت نشناختیخوب براهمشون راهکار هست

دقیقا خودمم نمیدونم

بعضی وقتا حس خیلی خوبی دارم به خودم

اما بعضی وقتا که میرم بیرون حس میکنم بقیه ازم بهترن 

در صورتی که میدونم باور غلطیه

حس میکنم از کمبود اعتماد بنفسمه

دسته بندی کردم برا مثال

خوب اول اینکه اکه برا پوستت بهت میگم رسیدگی ب پوستت انجام بده روتین بزن نوع پوستت بشناس و انجام رسیدگی

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

از آدم های سمی فاصله گرفتم  . بعدش آدم های درست درمون سر راهم قرار گرفتن .

که بهم گفتن تو کافی هستی ‌ خوشگلی . نازی 

دوست های خوب پیدا کرده بودم اینجوری ‌ . بعد رفته رفته توی آینه که نکاه میکردم میدیدم خوشگلم واقعا

هر چی میگم که نباید باور کنی حاجی 

دسته بندی کردم برا مثالخوب اول اینکه اکه برا پوستت بهت میگم رسیدگی ب پوستت انجام بده روتین بزن نوع پ ...

روتین پوستی و اینامو همشو انجام میدم

تیپمم میرسم بهش

تقریبا مشکل خاصی ندارم

ولی یه سری باورای غلط از گذشته تو ذهنم شکل گرفته

دوم اگه بحث تیپت 

خوب شناخت رو اندامت داشته باش

تیپت برااساس چیزی ک خودت میخوای بساز

مثال شلوار مام استایل قشنگ باهمه تیپی میاد

من همیشه اعتماد بنفسم اوکی بوده(متوسط رو به بالا)

برای افزایشش روتین پوستی ، میکاپ ، ورزش روزانه،یوگا، یادگیری زبان، افزایش استقلال مالی رو انجام دادم اعتماد بنفسم بیشتر شده ولی خب خیلی خسته میشم🫠

🎀Love is a million things🎀

ریشه در کودکی، مراقبت کردم با کودک درونم ارتباط گرفتم، بیشتر حس ارزشمندی مشکل داشت. یه روز نشستم همه ارتباطات اطرافمون درنظر گرفتم، سعی کردم تمام خاطراتو یادم بیاد که چی شد و مرا! بعد نوشتم واقعا چی میخوام، چطور باهام رفتار بشه و... بخاطرش تمام ویژگی ها و دستاوردهای نوشتم. دیدم واقعا دختر و زن خوبیم. فقط خودمو فروتنانه پایین آوردم. فقط احترام الکی که بقیه منو دست کم بگیرن. هرروز به خودم امتیاز دادم، تمام رفتارمون چک کردم. خیییییلییییی سخت بود، هنوزم دارم میرم جلو، اما اطرافیانم متوجه شدن تغییر کردم و کوتاهم نیومدم و نمیام از خواسته های بحقم

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!

خوب سوم سعی کن روفن بیان کار کنی

مشکلات اعتماد بنفس گاهی ازنوع صحبت کردن

ندونستن اطلاعات کتاب بخون و سعی کن همه چیز بدونی درحد خودت

از آدم های سمی فاصله گرفتم . بعدش آدم های درست درمون سر راهم قرار گرفتن .که بهم گفتن تو کافی هستی ‌ ...

چقددد عالییی😍

مرسی از تجربه ای که به اشتراک گذاشتی

من متاسفانه یه چند تا آدم سمی بوده دور و برم از بچگی 

که فامیلامونم بودن

از همون موقع بچگی ازم ایراد گرفتن

و باعث شدن کلی باور غلط تو ذهنم شکل بگیرن

در صورتی که واقعا اینطوری نیستم و الان نمیتونم حرفاشونو فراموش کنم و اون باورا رو عوض کنم

ازادمایی ک سمی هستن باعث تخریب دیگران فاصله بگیرن ک نخوای خودت مقایسه کنی

روخودت کارکن اخلاق خوب بدت تو برگه بنویس