2777
2789
عنوان

معیاراتون برای ازدواج چیه 🤔 متاهل ها هم بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 47 پست
دقیقا 😷مخصوصا اگه پول داشته باشه و خسیس باشه به نظر من مردی که پول نداره و خسیس نیست بهتر از این گز ...

دقیقا

خسته بودم حرفاتون خسته ترم کرد❤️‍🩹:).                                          یک عدد نومزد دارم جونننننن(جنوبیا میدونن چی میگم اینو اون جون بخونین😅)درخواست ندیدن که خیط میشین😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ویژگی مهم که زیاد هست

گذشته پاک و چشم چرون نباشه

وفاداری

اخلاق و شخصیت درست حسابی بعدش شغل و چیزای فیزیکی

کسی که بعد از چند دهه عمرت پیشش هدر نرفته باشه

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

مالی بخاطر بچه هام که تو اسایش باشن

به نظر من خانواده ای که سالم باشه و شاد و تو وضعیت معمولی خیلی بهتر از خانواده ای هست که پولدارن ولی‌ شاد نیستن و یه مرد بد اخلاق وجود داره

🦩خستم مثل مادرشوهری که دختره دم بخت داره ولی واسه عروسش خواستگار میاد😑

به نظر من خانواده ای که سالم باشه و شاد و تو وضعیت معمولی خیلی بهتر از خانواده ای هست که پولدارن ولی ...

این حرف کسیه که تا حالا با پسر یه خانواده پولدار رابطه صمیمی نداشته و از حکایت ها و حرفای ادمای قدیمی ، این حرفو میزنه

این حرف کسیه که تا حالا با پسر یه خانواده پولدار رابطه صمیمی نداشته و از حکایت ها و حرفای ادمای قدیم ...

نه اتفاقا 

من به عنوان کسی که که چند سال اول زندگی‌مون تو شرایط وحشتناک سخت مالی که گذروندیم و الان میتونم بگم تو اوج رفاه مالی هستیم دارم میگم 

اگه عشق و علاقه و تحملی بین مامان بابام نبود شاید به این رفاه تا اخر عمرم نمیرسیدم ، به چشم دیدم که چجوری واسه با هم بودنشون تو چه شرایطی حنگیدن 

و تو اطرافیان دیدم که میگم 

رابطه و گرمای خانواده ای که پدر کاریزماتیک و خوش اخلاق و عاشق همسرش هست خیلی زیبا تر از خانواده ای هس که به پول پول نمیگن ولی وقتی مرد میاد خونه ، بچه ها بی احترامی میکنن و پدر هی غر میزنه و زن و شوهر مدام با هم اختلاف دارن

از لحاظ اخلاقی ادم باشه پولداربودنش برام مهم نیست ولی ذهنش پولدار باشه و کاری باشه قیافه هم حداقل مت ...

خیلی قشنگ بود 🥲