2777
2789

سلام عزیزان اگر برگردید گذشته چیکار میکنید می‌دونم قابل بازگشت نیست اما یه توصیه و نصیحت می‌خوام برای من و همسن و سال خودم.

کدوم اشتباهات تکرار نمی‌کنید و کدوم کار رو هزار بار تکرار میکنید؟

به امید آگاهی تمامی انسان ها🤍🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احترام به پدر مادر رو بیشتر میکردم 

رشته مورد علاقمو انتخاب میکردم 

عاشق نمی‌شدم و وارد رابطه نمیشدم اگه هم شدم بهش محبت زیاد نمی‌کردم که خیانت ببینم و اولیتم پول می‌بود

به دوستام اعتماد نمی‌کردم 

موهامو رنگ نمی‌کردم 

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

احترام به پدر مادر رو بیشتر میکردم رشته مورد علاقمو انتخاب میکردم عاشق نمی‌شدم و وارد رابطه نمیشدم ا ...

ممنون دوست عزیز..ممکنه علت هم بگید ..

به امید آگاهی تمامی انسان ها🤍🤍

متاسفانه باید بگم به حرف پدر ومادر خیلی خیلی ساده خودم گوش نمیکردم و راه زندگیمو جور دیگه ای انتخاب میکردم اون زمان فکر میکردم پدر و مادر خدای آدم هستن و اگر به حرفشون پیش برم تو زندگی برد کردم اما اشتباه محض بود باید در عین احترام کامل بهشون کار خودمو میکردم 

الان ۴۰ سالمه

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

زندگی ها متفاوته 

مسیرها متفاوته

پشیمونی معنا نداره

ممکنه انتخاب دیگه ای من داشتم اگر برمیگشتم عقب اما معلوم نبود الان واقعا به نتیجه ای که تو ذهنمه رسیده بودم یا نه. 

پس واقعا ممکنه برای خودم هم نتیجه ی دلخواه نمیگرفتم دیگه به شما پیشنهاد هم بدم شاید واقعا اصلا مناسب شما نباشه

فقط یه کار کن از لحظه لحظه ت لذت ببر و واقعا با عشق خدا هر لحظه را زندگی کن. نه به آینده فکر کن نه گذشته فقط حال. 

و تا میتونی خوب باش و خوبی کن. 

این کاریه که هممون با هر سنی باید بکنیم.