2777
2789

بعضی ازین مردا ک خیانت میکنن ب زنشون و با کس دیگه ای وارد رابطه میشن،در واقع ب اونم خیانت میکنن دیگه،وقتی با زنشون رابطه جنسی دارن،گردش و تفریح میرن و....

الان چجوریه یعنی؟من موندم خب لامصب اگ عاشق زن دیگه شدی خب گورتو گم کن برو زنتم بزار آزادباشه.

چرا اذیت میکنن آخه کثافتا مگه میشه آدم همزمان دونفر و بخواد.

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ذات کثیف خرابن دیگه هرزه انبعد من موندم اصن زنی هست تحمل کنه این شرایطوکسی ک خیانت کنه هزار تا مریضی ...

من😕سه تا بچه دارم

کاش قانون دنیا جوری بود هرکی جز همسرش با هیچکس دیگه نمیتونست وارد رابطه بشه اگه میشد درجا میمیرد😂

کاش میشد واقعا

اولی رو میخواد واسه خر حمالی و نوکری 

دومی رو میخواد واسه تفریح و عشق و حال 

مردای نکبت نمک به حروم حالم از همشون به هم میخوره 

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

متاسفانه مردای هرزه حتی با وجود نداشتن بچه .. بعد خیانت بخوان جدا هم بشن زنش جدا نمیشه ! و معتقده مر ...

فقط مردها رو مقصر ندون زن ها هستن که پا میدن و به هم نوع خودشون خیانت میکنن ، به من چه تو جلوی شوهرت رو بگیر ، هر کس واسم خرج کنه بهترین امکانات رو فراهم کنه باهاش میرم تو رابطه ، به من چه که متاهل هست این حرف رو اون خانوما میزنن