2777
2789
تنهای تنهایمالان دو سال و‌پنج ماهشهمن مشغول کار، او‌ مشغول شیطنت و خرابکاریگاهی باهاش بازی میکنم، گا ...

والا بچه باید دو سه نفری مراقب داشته باشه تک نفره آدم نمیتونه بچه هم نوپا و عاشق شیطنت و کنجکاوی کردنه نمیشه محدود بشه همش من خودم گوشی اینا میدم مجبوری اما هروقت ک خودم میتونم میبرمش بیرون و بازی 

ب نظرم طول روز باهاش بازی کن سرگرم بشه کاراتو نگه دار وقتی شب خوابید ی ساعته انجام بده بعد از ۱۰ این ...

امتحان کردم ک خوابش تنظیم شه خو کلا بیدار نمی‌مونه ی بار ک شده هم باید بخوابه کارام انجام میدم هرطوری شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بر اومدن که برمیام خداروشکر تلاشم خوبهبچه هام هم مستقل هستنولی این طور خانواده داشتن دردهکاش برای بچ ...

آره ک براومدی عزیزم مادر شدن یعنی کم نیاوردن هرچه مادر هم خسته میشه اما بازم بچه رو ترجیح میده ، مطمعنا ک نیستی عزیزم 

من یه پسر یه ساله دارم بخدا میتونم بگم جونم در اومده تا اینجا رسوندمش تنها کمک من شوهرمه ولی همچنان ...

آره بنظرم شیردهی از بارداری زایمان هم بدتره من طول شب بیدار میشه گاهی اوقات خودش هم دو سه ساعت نمی‌خوابه بخاطر دندون که درمیاره واقعا خدا توان بهمون بده بتونیم این فرشته ها رو خوب بار بیاریم و عاقبت بخیر بشن

منم ی دختر هفت سال دارم خداروشکر اذییت نداره ولی دومی ۱۴ ماهس. صبح ۸یا ۹ بیدار میشه بعدش ۱۱ میخوابه. ...

تقریبا تایم خواب پسر منم همین شکلیه استراحتم میفته زمانی ک خوابه اگه بزارن بخوابه اون روز عالی می‌گذرونیم 

[QUOTE=386744384]ازش انقدر دلم  شکسته جوری که ازش دلزده َشدم دیگه چون من خیلی خیلیییی هواشو داشتم [/Q

این مسایل تو همه ی خانواده ها هس گلم من خودم ب شخصه از هیچکدوم توقعی ندارم الان هم تا بچم کوچیکه خانواده همسرم کمکم میکنن قبلا نمیزاشتم ی بشقاب برام بشورن تو هم جای دوری نرفته خواهرت بوده فک کن ب ی غریبه کمک کردی

آره امکان نداره بیدار نشه

شیر خودتو میدی؟ من شیر خودمو میدم ۱۸ ماهگی میخوام قطع کنم چون بعد۱۸ نه فایده برا اون داره نه من هر دو اذیتیم ولی از الان دارم به ۶ ماه دیگه فکر میکنم که چجووووری بگیرمش 

شیر خودتو میدی؟ من شیر خودمو میدم ۱۸ ماهگی میخوام قطع کنم چون بعد۱۸ نه فایده برا اون داره نه من هر د ...

آره شیر خودم میدم همین باعث شده شبا زیاد اذیت بشه خودمم ک نابودم برا خواب میگن سختی شیر گرفتنشون فقط سه شبه ک شدید اذیت کنه 

منم ی دختر هفت سال دارم خداروشکر اذییت نداره ولی دومی ۱۴ ماهس. صبح ۸یا ۹ بیدار میشه بعدش ۱۱ میخوابه. ...

دقیقا تایم خواب پسر من همینه وای ۸ صبح بیدار میشه اول یه دور خودمو و همه اونایی که شب و روز در گوشم گفتن بچه بیار و فحش میدم بعد میزم به بدبختیم میرسم 🤣🤣😂

والا بچه باید دو سه نفری مراقب داشته باشه تک نفره آدم نمیتونه بچه هم نوپا و عاشق شیطنت و کنجکاوی کرد ...

منم میبرمش پارک یا تو کوچه میگردونمش هروقت که بتونم

ولی خب چاره چیه وقتی هیچ کمکی نیست، این دور و زمونه مردم حوصله خودشونم ندارن چه برسه بیان کمک آدم

وضعیت اقتصادی هم طوری نیس بتونم مراقب براش بگیرم

بدتر از همه باباش که تایم زیادی بیرون کار می کنه میاد خونه خسته اس و حال و حوصله بچه رو نداره