الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
من یه پسر یه ساله دارم بخدا میتونم بگم جونم در اومده تا اینجا رسوندمش تنها کمک من شوهرمه ولی همچنان بی خوابی دارم شب تا صبح ده بار واسه شیر بیدار میشه دو سال اول بچه داری خیلی خیلی سخته شیردهی تموم بشه خوابش بهتر میشه من آرزو دارم یه شب بخوابم تا خود صبح بدون اینکه بیدار بشم بزرگتر بشه باز آدم میبره پارک شهربازی بیرون الان واقعا کلافه کننده ست کارتونم حتی حالیش نمیشه
منم ی دختر هفت سال دارم خداروشکر اذییت نداره ولی دومی ۱۴ ماهس. صبح ۸یا ۹ بیدار میشه بعدش ۱۱ میخوابه. تا دوازه ک من اون نوقع کارامو میکنم بعد میمونه باز تا ۶یا ۷ میخوابه از اونورم شبم دیر میخوابه دیگگگگ هیچ نمیشه استراحت کرد.