2777
2789
عنوان

من هم دلم تنگته هم قهرم باهات

| مشاهده متن کامل بحث + 1009 بازدید | 74 پست
کلا ازعید ب اینور وضع خونم یه جوری بود انگار سنگینی بود اکثرا قهر بودیم هزارباردعوامون شد اکثر روزا ...

جو سنگینی بینتون رو حتی خودمم حس کردم

مگه میشه اینقد بدون دلیل 

خیلی عجیبه دختر

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت برو خونه ات بی توجه باش اگه بیرونت کرد سریع برو کلانتری پرونده تشکیل بده براش الکی الکی جا نزن ...

خستم بخدا ،انقد تحقیرم کرده ک نای نفس کشیدن ندارم دوسش دارم ،خیلی دوسم داره ولی روانیه ،قبلا تاتقی ب توقی میخورد دستمو میگرفت میگفت گمشو سیکتیر کن خونه ی بابای فلان فلان شدت ،حالا بعد دوهفته خودم برگردم بگم چی ،ازاین ب بعد میگه اوناهم نخواستنت خودت عین موش برگشتی خونت 

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 
جو سنگینی بینتون رو حتی خودمم حس کردممگه میشه اینقد بدون دلیل خیلی عجیبه دختر

آره بخدا خودمم موندم ازعیده مایه روز خوش ندیدیم کلا دعوا بود وتوهین جفتمون ازهم خسته وزده شده بودیم معلوم نبود دعا بود چی بود آخه

بعد آتش بس میرفتییه چیزی رو بهانه کن برو مثلا لباس رو بعد اگه چیزی گفت بگو ناراحته خودش بره ، تا تکل ...

خودم برنمیگردم ،خودمم بخوام بابا مامانم نمیزارن خودم برگردم 

شوهر منم تا دم در دستمو میگرفت میکشید بیرونم کنه...ی بار گفتم ولم کن خودم میرم...اومدم برم گرفتم تو ...

خیلی وقتا ازخدا پرسیدم مشکلت با من چیه چرا یه روزخوش نمیبینم چرا هرچی برای بقیه خیلی وقت پیش خاطره شده برای من هنووووز آرزو وحسرته گناهم چیه خدا 

اسی به خدا منم همه این روز هارو گذروندم ..حتی با این تفاوت تو خونه قدیمی ک پر موش و سوسک زندگی کردم. ...

الان خدارشکر خوبی؟؟رابطتتون بهتر شده؟؟من خیلی دلم میخواد باهم مشاوره بریم نمیادآرزومه باهم چندجلسه بریم مطمئنم حالمون بهترمیشه

اره خدا و شکر ..من نه سال پشت سر هم هر روز دعوا و قهر

منم دیگه ۹سال شد خدای محمد کنه دیگه تموم شه 

قبلا اصلا توایتا روبیکا آنلاین نبود زیاد مگه چیزی بود آنلاین میشد الان بکوب آنلاینه 🥲هزارتا فکر توسرم میاد ک چرا ،چرا آنلاینه همش چرا عکسایه پسرخودشو پاره ی تنشو پاک کرده ازلج من ؟بعد پروف گذاشته بود اونشب حذف بعضی آدمایه بدردنخوراززندگی فقط دوروز ناراحتت میکنه ولی بعدش یه عمر آرومی 😊اینو نوشتم انگار ابجوش ریختن روم بازم💔🥺

قبلا اصلا توایتا روبیکا آنلاین نبود زیاد مگه چیزی بود آنلاین میشد الان بکوب آنلاینه 🥲هزارتا فکر توس ...

اگه حالش خوب بود این مسخره بازی هارو در نمی‌آورد...صبور باش ..سرش ب سنگ میخورع