2777
2789
عنوان

من هم دلم تنگته هم قهرم باهات

1009 بازدید | 74 پست

چقدددامشب بااین آهنگ گریه کردم دقیقا حس و حاله منه خیلی دلم تنگشه دلم برای خونم برای بغلش وقتایی ک باهم خوب بودیم تنگه کاش اونم دلش تنگ شه ...

یعنی واقعا دلتنگمون نیست آخه مگه میشه دوهفته شد ک ازمن و پسرش بیخبره🥺🥲

مرد انقد لجباززز

خودش،گفت دیگه برنگرد حالم ازت بهم میخوره خدااایا دارم ازغصه دق میکنم خدایا گناهم چی بود من گناهکار پسر کوچولومون چه گناهی داره 

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 

چه جالب منم داشتم همینو گوش میدادم ولی بی دلیل

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جالب منم داشتم همینو گوش میدادم ولی بی دلیل

من نتونستم جلوی خودمو بگیرم زدم زیر گریه ازبس ک داشت برای من میخوند🥲💔

چرا آهنگ غمگین گوش میکنی وقتی اون انقدر بیخیاله و باعث ناراحتیتهچرا خونتو ول کردی ؟ فقط موقع طلاق با ...

بخدا من ول نکردم خودش گفت برو چندروزبمون من هردوسه هفته یبار میام خونه ی مامانم یدوسه روزمیمونم اینبارم همونجور یهو صبحش گفت دیگه برنگرد ،البته چندروز قبل اومدن بحث داشتیم 

من نتونستم جلوی خودمو بگیرم زدم زیر گریه ازبس ک داشت برای من میخوند🥲💔

حیف چشات نیست؟

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

منم از دیشب خونه بابامم هیچ وقت فک نمیکردم زندگیم بشه این

من الان ک اینجام هم باورم نمیشه شد دوهفته مردی ک زنگ میزد بهم جواب نمیدادم دیوونه میشد ک نکنه چیزی شده ،مردی ک هرروز باید صدای پسرشو میشنید بوسش میکرد باهاش کشتی میگرفت دوهفتس ازش بیخبره مگه میشه خدایااا دارم دق میکنم 

کاش فقط چشم بود قلبم درد میکنه بخدا💔

دختر خودتو زجر نده  حداقل بخاطر پسرت